Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért ad a Google a Wikipédiár...

Miért ad a Google a Wikipédiára találatokat?

Figyelt kérdés

Nézzenek ide:

[link]

Ahányszor szerkesztem a Wikipédiát, mindig Balázs6 blokkját sértem. Őszintén bevallom, hogy csak a Google találatai miatt foglalkozok a Wikipédiával.

2022. júl. 6. 17:38
❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯
 311/393 anonim ***** válasza:
100%
Én azt nem értem miért nem kapott még egy bájos ügyvédi felszólítást, hogy fejezze be, mert ez már szándékos károkozás amit csinál.
2022. dec. 29. 20:04
 312/393 A kérdező kommentje:

Válasz 311-nek: én csak azoknak okozok kárt, akik direkt azt akarják, hogy a Napoleon Boulevard albumokra vonatkozó hivatkozások piros színűek legyenek.

Gondolom, a kitiltóknak nem kell olyan emberrel együtt élniük, akikkel egyneműek. Ha férfiak tiltották ki a Balázs6-ot, akkor nekik biztos van feleségük, ha nők tiltották ki, akkor nekik meg biztosan van férjük, s nem érdekli őket az én helyzetem. Nekem csak akkor nem kell fiúkat látnom, amikor már el leszek temetve.

2022. dec. 29. 22:47
 313/393 anonim ***** válasza:
100%
És itt van! Megérkezett a Wikipedia legnagyobb trollja!
2022. dec. 29. 22:50
 314/393 anonim ***** válasza:
100%

"én csak azoknak okozok kárt, akik direkt azt akarják, hogy a Napoleon Boulevard albumokra vonatkozó hivatkozások piros színűek legyenek"

Tehát akik azt akarják, hogy ne legyen a Wikipedia telehányva minden szeméttel? Azaz mindenkinek, aki rendeltetésszerűen akarja azt használni. Illetve a Wikipedia fenntartóinak is ezzel szándékosan kárt okozol.

Akárhogy próbálod magyarázni, csűrni-csavarni, meg akárhogy próbálsz a te elmebeteg pirosfóbiáddal takarózni, nem fog megállni az érvelésed. Ha nem vagy beszámítható, akkor a gyámodnak, gondozódnak, akárkinek rég el kellett volna tiltani téged az internettől. Elég egy tévé, amin bekapcsolja neked a Nóta TV-t, meg a Nickelodeont, aztán nézd nyugodtan. Néha esténként a Blue Hustlert is talán nézheted, hogy mégse csak anyádra, meg az öcsédre verd.

Ha meg beszámítható (???) vagy, akkor meg tanulj meg felelősséget vállalni a tetteidért! Ha te valahol a hatályos szabályok ellen vétesz, az szabályellenes, és teljes joggal tiltanak ki onnan. Ha ezzel még másoknak felesleges extra munkát is okozol, esetleg a szellemi termékük minőségét rontod, az károkozás. Ha te ezt sokszori figyelmeztetés ellenére is folytatod, az pedig szándékos károkozás. Ez kb. olyan, mint ha én rendszeresen letépném az ajtótokat, és kidobnám a szeméttelepre, mert engem zavar, hogy ott egy ajtó van. És ha huszadjára szereltek fel új ajtót, akkor is letépem, arra hivatkozva, hogy hadd lássák mások is, hogy milyen belülről a lakásotok. Megállja a helyét ez az érvelés? Na, ugye, hogy nem. Te kárt okozol a tevékenységeddel minden értelmes embernek.

"Gondolom, a kitiltóknak nem kell olyan emberrel együtt élniük, akikkel egyneműek."

Akkor most magyarázd meg, hogy hogy a vérveretes fészkes fenébe van bármi köze a veled együtt élők nemének a szándékos károkozáshoz? Vagy szerinted ha én egy háztartásban élek egy velem egyneművel, az feljogosít arra, hogy mondjuk lefossam a házatok falát, és baltával beverjem az ajtót?

"Ha férfiak tiltották ki a Balázs6-ot, akkor nekik biztos van feleségük, ha nők tiltották ki, akkor nekik meg biztosan van férjük, s nem érdekli őket az én helyzetem."

Ismét csak kérdezem: mi a fészkes fene köze van a kitiltáshoz a családi állapotnak? És mégis, mi a jó retkes, szájbavert lóbránert érdekel, hogy te kiket bámulsz otthon? Az, hogy neked milyen a magánéleted, annak semmi köze a Wikipediához. Tök mindegy, hogy te prostit dugsz, anyukádat stírölöd, vagy masztipartit tartasz a fiútesóiddal, néha apádat is bevéve, ez semmi extra jogot nem ad neked Wikipedián.

"Nekem csak akkor nem kell fiúkat látnom, amikor már el leszek temetve."

Egyéni probléma.

Bár egy ép elméjű ember nem fog attól begolyózni, hogy nem ő az egyetlen hímnemű a Földön. :D

2022. dec. 29. 23:01
 315/393 A kérdező kommentje:

Válasz 314-nek: én is kíváncsi vagyok idegen emberek lakására, de nem tudom, hogy hova nem szabad bemenni. Ha én bárki lakásának az ajtaját betörném, akkor bezárnának a börtönbe. Arról meg nem én tehetek, hogy a testvérem nem akar megnősülni.

A 314-es válaszoló is nyugodtan létrehozhatja a Wikipédián a Napoleon Boulevard albumokat.

2022. dec. 30. 08:35
 316/393 A kérdező kommentje:

Bocsánat: ,,én is kíváncsi vagyok idegen emberek lakására, de tudom, hogy hova nem szabad bemenni."

Akkor vettem észre a hibát, amikor már elküldtem a kommentet.

2022. dec. 30. 08:37
 317/393 anonim válasza:
100%
Balázs6 egy incel?
2022. dec. 30. 09:01
 318/393 anonim ***** válasza:
100%

Abban az értelemben, ahogy a neten vergődő, a torz személyiségük miatt pinát nem kapó és ezért a nőket okoló nyomorultakat hívják, nem incel.

Csak egy gondnokság alatt lévő autista ember, aki néha küzd a világgal, mert nem az ő észjárása szerint működnek a dolgok (pl. ha piros a link, azt ki KELL javítani egy szócikk létrehozásával, mert a szabály az szabály, és oldal is erre figyelmezteti az olvasót, és addig próbálkozik míg nem sikerül neki).

2022. dec. 30. 09:24
 319/393 anonim ***** válasza:
100%

Ma is visszatért több Ip-címmel is...

Amúgy 314-es, tökéletesen összefoglaltad. Egy megjegyzés: szerintem Balázs a Blue Hustlert, a Nickelodeont és a Nóta tv-t sem értené meg...ha már a wikit sem képes elengedni. 2009 óta. (Ezzel most nem a Blue Hustlert és a Nickelodeont szólom le, hogy alacsony szintet képviselnek, ugyanis mindkettőt szerettem gyermekkoromban. :) A nóta tv viszont elég tré...)

Még egy megjegyzés: a Wiki legnagyobb trollja Nepos0475, de Balázs a közeli második.

2022. dec. 30. 16:58
 320/393 A kérdező kommentje:

Komolyan mondom: sokszor azt érzem, hogy feleslegesen élek. Még ha a Wikipédián egy-két lapot létrehozhatnék, akkor legalább megmutathatnám, hogy mire vagyok képes.

Elektromos hulladékokat és fiúkat csak akkor nem kell látnom, amikor már el leszek temetve.

2022. dec. 30. 17:55
❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!