Jaj, Balázs, ne viccelj már! Mindenki tudja, hogy egy csomó cikket hoztál létre és hogy teljesen alkalmatlan vagy szerkesztőnek.
2022. dec. 30. 17:58
322/393 anonim válasza:
Nem nevezném trollnak az ő szemszögéből. Hiányzik a belátási képessége, nem érti hogy amit csinál az felesleges vagy káros, mert a küldetéstudat felülbírálja ezeket. Egy troll szándékosan rombol vagy provokál, ő szimplán véghez akarja vinni amit a fejébe vett.
2022. dec. 30. 18:04
323/393 anonim válasza:
Miért vagy fiú-/férfigyűlölő?
2022. dec. 30. 18:20
324/393 A kérdező kommentje:
Válasz 323-nak: egyrészt, mert nézhetek a tükörbe is, másrészt tudom, hogy lányoknak is van nadrágjuk. Egy fiúnak csak akkor nincs bajusza meg szakálla, ha rendszeresen borotválkozik.
2022. dec. 30. 19:02
325/393 anonim válasza:
Kérlek Balu, holnap is írj ide jó sokat!
Sajnos barátnőm éjszakás műszakban dolgozik, így nem tudunk együtt szilveszterezni, a tévéműsorok hagyományosan gyengék már vagy két évtizede, kell valami, amin szórakozhatok kicsit az év utolsó napján.
2022. dec. 30. 19:23
326/393 anonim válasza:
"nézhetek a tükörbe is"
A boltokat nem utálod? Otthon is termeszthetnél magadnak paradicsomot.
"tudom, hogy lányoknak is van nadrágjuk"
Mi van?
"Egy fiúnak csak akkor nincs bajusza meg szakálla, ha rendszeresen borotválkozik."
MI VAN?
2022. dec. 30. 19:48
327/393 anonim válasza:
#326: Az van, hogy Balu rohadt kanos, és a jobb kezét már unja, a bal meg ügyetlen neki. Kanosságában - és az értelmi fogyatékának, meg az autozmusának köszönhetően - mindenkit potenciálisan szexuális alanynak néz. De mivel - nagyon helyesen - nem engedik emberek közé, ezért a közvetlen családját tekinti kényszeresen szexuális prédának. Sőt, az ő fejében ez kötelező érvényű. Nos, anyukájával egészen ki van békülve, neki szokta lesegetni a hátsóját. Viszont az öccse genitális tájékát is kuksolja rendszeresne, mert az ő fejében az a parancs van, hogy mindenkit meg kell nézni, mint potenciális szexpartnert. És neki ez nem tetszik. Bár a jelek alapján szerintem lehet némi erőteljes meleg hajlama, csak ezt igyekszik elfolytani, és titkolni maga elől.
2022. dec. 30. 20:08
328/393 A kérdező kommentje:
Ha lánynak születtem volna, s a testvérem is lány lenne, akkor annak örülhetnék, amikor A dalban meg az X faktorban csak fiúk maradnak versenyben. Ha 2023-ban nem lenne X faktor, akkor most örülnék annak, hogy a Sólyom Bernadett nyerte meg. De lehet, hogy 2023-ban is olyan X faktor lesz, amilyen 2019-ben volt. A Sztárban sztár leszek esetén meg annak örülnék, amikor mind az összes versenyző férfit alakít.
Lehet, hogy ha mi lányok lennénk, akkor a valóságban ugyan nem, viszont képernyőn keresztül akkor is látnék fiút.
2022. dec. 30. 21:11
329/393 anonim válasza:
Szerintem heréltesd ki magad, az rengeteg problémát megoldana.
2022. dec. 30. 21:39
330/393 anonim válasza:
Már mondtam, hogy írj meg egy szócikket akár a wordodben és küld át és ha jó tényleg felteszem. De nem küldtél semmit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!