Miért ad a Google a Wikipédiára találatokat?
Nézzenek ide:
Ahányszor szerkesztem a Wikipédiát, mindig Balázs6 blokkját sértem. Őszintén bevallom, hogy csak a Google találatai miatt foglalkozok a Wikipédiával.
"Azt nem tudhatom, hogy melyik album nevezetességét mi támasztja alá."
Na, pont ez a te legnagyobb problémád! A WP:FORRÁS útmutatóban elsőszámú aranyszabály, hogy a Wikipédián olyan albumokról/emberekről/akármikről lehetnek cikkek, amelyekről vannak független, megbízható források! Az, hogy ha csak számcímek, meg színes borítók vannak, azok valóban nem támasztják alá az albumok nevezetességét (ennyit legalább már felfogtál), de ennyire nem érted meg, hogy minden cikkhez FORRÁST KELL MEGADNI!? Csak szólok, hogy az Allmusic nem számít annak. Sem a Youtube. Sem a blogok, sem a fandom wiki, sem az áruházak (pl Discogs sem). Egyébként meg ha kitiltottak, akkor meg egyszer és mindenkorra szálj le a Wikiről és inkább indíts blogot, amit a 347-es is mondott; de még mindig a legjobb az lenne, ha kiköttetnéd a netet: ha meg akkor videomagnó, lemezjátszó vagy bakelit kell, adok én jószívvel, van nekem csomó eladó, csak add meg priviben a címed és kipostázom, ha csak ez kell ahhoz, hogy abbahagyjad végre!
Visszanéztem a vitalapodat: GhostDestroyer100 ha nem harminchatszor írta meg neked a nevezetesség-dolgot, akkor egyszer sem! Tényleg ennyire nem érthető! Amúgy sajnos GD100 nemrég szintén örökre blokkolva lett, úgyhogy szegénynek tényleg megérte ez az egész, komolyan!
Mellesleg pedig tényleg visszavehetnél az arcodból (helyesbitek: szexuális vágyálmaidból), nem tudom, kinek képzeled magad. Ja, és azt mondtad hogy szeretnéd ezt a témát már lezárni, most mégis itten vagy! Hihetetlen, sose lesz ennek vége…
Válasz 351-nek: kétféleképpen lehet a rádióból felvenni: vagy felveszi az ember a dumát, vagy pedig úgy veszi a számokat, hogy minden számnak hiányozzon az eleje. Nekem a számok egészben kellenek.
Egy földgömb még a piros hivatkozásoknál is jobban idegesít, főleg amikor a Windows 10 hibaüzenetet ír ki.
A Windows 10 az internetről tölti le a frissítéseket.
351-egy, mi történt GhostDestroyer100-zal?
352-es, mi van a földgömbbel??
"mi történt GhostDestroyer100-zal?"
"Egy földgömb még a piros hivatkozásoknál is jobban idegesít"
MI VAN?? Ezt tényleg nem tudom már hovatenni!
#355:
"Egy földgömb még a piros hivatkozásoknál is jobban idegesít"
Mikor nincs internetkapcsolat, akkor ez az ikonja.
Igen, láttam a 354-esben Balu leírta, csak már akkor láttam meg, miután elküldtem az én kommentemet egy perccel később! :) De mindegy, így már egyértelmű.
Azt viszont még mindig nem értem, mi köze van ennek a piros linkekhez.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__11864626-zo..
Ezt is én írtam. Örülnék, ha Zoltán Erika összes albumát (lemezét, kazettáját és CD-jét) valahol lehetne kapni.
Akkor kezdejük előlről. Mert látszik, hogy totálisan nem érted miről van szó.
1./ Nem érted mi az, hogy "nevezetesség" a Wikipédia fogalom rendszerében. És miután ezt nem érted ezért nem is vagy képes ezeket a szabályokat betartani.
2./ Teljesen keversz dolgokat. Igen tudjuk, hogy autisztikus vagy, de akkor meg el kell vonulni egy autista otthonba (van jópár az országban) ott tudnak kezelni. Kezeltetned kéne magad.
3./ Az nem mentség, hogy autista vagy, az egy állapot. Valaki vagy tud vele boldogulni vagy nem. Ha nem akkor segítséget kell kérni.
4./ Az, hogy össze vissza jösz elő dolgokkal a piros linktől odáig, hogy anyukádra élvezel el ez elég nehézzé teszi a veled történő kommunikációt.
5./ Tényleg saját érdekedben (mielőtt valami nagyobb problémát okozol) köttesd ki a netedet, mert Neked veszélyes felügyelet nélkül az internet használata. Bármikor kifoszthatnak csalók (csak figyelmeztetlek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!