Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért ad a Google a Wikipédiár...

Miért ad a Google a Wikipédiára találatokat?

Figyelt kérdés

Nézzenek ide:

[link]

Ahányszor szerkesztem a Wikipédiát, mindig Balázs6 blokkját sértem. Őszintén bevallom, hogy csak a Google találatai miatt foglalkozok a Wikipédiával.

2022. júl. 6. 17:38
 381/393 anonim ***** válasza:
100%

"elektromos hulladékokat internet kikötése esetén is kötelező látnom"

Elektronikus hulladék helyesen.

Amúgy meg több lehetőséged is van, hogy ne kelljen látnod.

- Megjavíttatod.

- Nem nézel oda.

- Önként beköltözöl egy otthonba.

- Vagy egyszerűen nem rugózol baromságokon.

Értem én, hogy beteg vagy. De attól még nem kell életképtelen hülyének is lenned. Képzeld, vannak aspergeres és autista ismerőseim, barátaim. Munkatársam aspergeres, mégis van családja, és képes elvégezni a munkáját. (És nem, nem az anyjára izgul.) Haverom barátnője autista. Nem mondom, vannak furcsaságai, de értelmes, intelligens nő, aki képes a problémamegoldó gondolkodásra.

Persze, tudom, hogyí az autizmusnak is vannak fokozatai. De azt is tudom, hogy azért elég sok mindent lehet a megfelelő gyógyszerekkel, és terápiákkal kezelni. (Ahol meg nem, ott szakképzett ápoló gondoskodik a megfelelő körülményekről.)

Szóval: problémamegoldó gondolkodás. Mond ez valamit? Mondjuk azok után, hogy te 10 évig képtelen voltál pár alapvető szabályt felfogni, sok reményeket nem fűzök hozzá.

Ha valami probléma felmerül, akkor alapvetően két dolgot tehetsz:

1. Megoldod.

2. Figyelmen kívül hagyod.

Az 1. megoldásnak is két módozata van. Ha van elég szakértelmed hozzá, akkor megjavítod. Ha nincs, akkor meg hívsz hozzá megfelelő szakembert.

A 2. megoldáson pedig nincs mit magyarázni. Értem-értem, autista vagy. Bár sokszor már az az érzésem, hogy ezzel te nagyon szeretsz takarózni, és azt hiszed, hogy ezzel minden el van neked nézve. Hát nem. A világ nem így működik. Megfelelő terápiával pedig elérhető az, hogy megtanuld figyelmen kívül hagyni azt, amit talán jobb is nem bolygatni.

Meg persze van egy harmadik megoldás is: elköltözöl. Nyilván nálad nem jöhet szóba a függetlenedés, de mondjuk kérvényezheted egy megfelelő utthonban való elhelyezésedet. Bár nekem tényleg az a meglátásom, hogy bár komoly az állapotod, de nagyon nagy mértékben rá is játszol. Mert hisztizni egyszerűbb.

Egyébként meg onnantól lesz valami hulladék, hogy kidobják...

2023. jan. 4. 22:56
 382/393 A kérdező kommentje:
Válasz 381-nek: az nem mindegy, hogy Tatabányán milyen szervizek vannak. Megmondom őszintén annyi zsebpénzem van, amennyit anyukám ad. A zsebpénzemet is be kell osztanom. A Zoltán Erikának az összes albumát (lemezét, kazettáját, CD-jét) nagyon szívesen megvenném, ha maximum 5000 Ft-ba kerülnének. Lehet, hogy egy Google-lal el nem érhető helyen kell keresni.
2023. jan. 5. 13:21
 383/393 A kérdező kommentje:
Egy kis kiegészítés: van nekünk egy universum HIFI music centerünk, melyet 2019. augusztusában próbáltunk megcsináltatni. Mivel nem tudták megjavítani, s ráadásul nem is lehet használni, ezért elektromos hulladék.
2023. jan. 5. 13:26
 384/393 anonim ***** válasza:
94%

Mint mondtam, hulladék onnantól lesz, ha kidobjátok.

Egyébként meg tudom, hogy beteg vagy, de még egy autistától is gáz ez a fajta rettegés. Mi a lópéniszt zavar téged az, ha anyád házában van egy működésképtelen eszköz? 1. Nem a te házad. 2. Nem a te tulajdonod. 3. Senkinek, és semminek nem árt. 4. Lehet, hogy még a jövőben valamire jó lesz. Akár megjavítva, akár egy gyűjtőnek eladva, akár alkatrésznek eladva, stb. 5. Meg egyáltalán, rohadt gáz, hogy te képes vagy ezen rugózni. Ez már nem autizmus, ez nagyon súlyos OCD. (Vagy egyszerű nevelési és jellemhiba.)

Az meg, hogy megint összemosol egy rossz hi-fit az internetes keresési fétiseiddel, irritáló.

2023. jan. 5. 13:30
 385/393 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, írtam-e már, vagy csak akartam? De borzasztó mód irritáló, hogy tök különböző témákat összekavarsz. Van három agylövésed. Az egyik a piros linkes fóbiád. A másik a rokonaidra való kielégülés. A harmadik a hibás eszközöktől való rettegés. Te pedig ezeket összeföggéstelenül kavarod. Semmi köze egyiknek a másikhoz, mégis alig van olyan bejegyzésed, amikor ne dobnád be random valamelyik másik témát tök összefüggéstelenül.
2023. jan. 5. 13:33
 386/393 A kérdező kommentje:
Válasz 385-nek: tulajdonképpen semmi köze a dolgoknak egymáshoz. Azt meg tudom oldani, hogy nem nyitom meg a Wikipédiát. Használom az internetet, de Wikipédia nélkül. Ebbe a témába már több hozzászólást nem akarok.
2023. jan. 5. 13:38
 387/393 anonim ***** válasza:
100%

"Ebbe a témába már több hozzászólást nem akarok."

Ez csak rajtad múlik.

2023. jan. 5. 13:40
 388/393 anonim ***** válasza:
100%
#385, már van a Win10-es földgömb is.
2023. jan. 5. 17:21
 389/393 anonim ***** válasza:
100%

#388: Igen, bocsánat, kifelejtettem a felsorolásból. :D

Piros linkek, "elektromos" hulladék, transzvesztita bátyus után való vágyakozás + édesanyára verés, és a rémisztő Földgömb.

2023. jan. 5. 21:03
 390/393 anonim ***** válasza:
100%
Privátra: Igen, tudom, hogy mi a földgömb, és ne akard becsapni a Wikipédiát!
2023. jan. 5. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!