Miért ad a Google a Wikipédiára találatokat?
Nézzenek ide:
Ahányszor szerkesztem a Wikipédiát, mindig Balázs6 blokkját sértem. Őszintén bevallom, hogy csak a Google találatai miatt foglalkozok a Wikipédiával.
Egy kis update, bocsi, hogy egy "régebbi" topicot ébresztek fel:
A notórius Balázs6 sajnos ma is igen-igen termékeny a wikin, tegnap és ma is próbálkozott visszatérni, random celebek neveit használva. Mindig pofonegyszerű felismerni, mert vagy egy "irányítószám + település" felhasználónévvel tér vissza, vagy egy random híresség nevével (esetenként két személy is egyben), vagy random kifejezések. De mivel annyi esze már nincs, hogy stílust is változtasson, így a szavajárásai megmaradtak, így szuper egyszerű kiszúrni.
97 (!) zoknibábja van, és őt ismerve ez még nőni is fog. Érdemes ránézni a nevekre, a nagy többségük igen mókás:
Balázsnak tényleg el kéne engednie a wikit, annyi szent. De a gyakorit is (időnként itt is láttam már)
Megijedtem, hogy már Balu tért vissza.
Kár, hogy nincs a Wikin shadow ban. A Wiki is megmenekülne tőle, ő pedig boldog tudatlanságban szerkeszthetné azt, ami mások számára nem is látszik.
Amúgy meg durva. Durva, és fanatikus. De ha a súlyos kényszerbetegség butasággal, és elszántsággal is párosul, akkor ehhez hasonló jelenség jön létre.
Na, rohanok is pezsgőt venni. :D
A következő ünnep az lesz, amikor Detti "kérdése" eléri az ezer hozzászólást.
Amúgy meg annyira szánalmas az, hogy még csak saját nicknevet sem képes kitalálni, hanem hírességek nevei mögé akar bújni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!