Miért ad a Google a Wikipédiára találatokat?
Nézzenek ide:
Ahányszor szerkesztem a Wikipédiát, mindig Balázs6 blokkját sértem. Őszintén bevallom, hogy csak a Google találatai miatt foglalkozok a Wikipédiával.
Válasz 360-nak: ön nem látja az alsó sorban a földgömböt, de nekem csak akkor nem kell a földgömböt látnom, ha nem köttetem ki. Nálunk az egész használja az internetet.
Fiúkat és elektromos hulladékokat meg csak akkor nem kell látnom, amikor már el leszek temetve.
Ha a 360-os válaszoló kiköttetné az internetet, akkor az egész világ visszafejlődne a 80-as évekbe? Ön mindent megtenne, hogy az egész világ fejlődjön visszafele a 80-as évekbe, amikor még újságokban le azt, amit ma már az interneten olvasni?
"Ha a 360-os válaszoló kiköttetné az internetet, akkor az egész világ visszafejlődne a 80-as évekbe?"
Mi van? Nem csak az övé fejlődne vissza?
"álunk az egész használja az internetet."
Az egész micsoda?
"nekem csak akkor nem kell a földgömböt látnom, ha nem köttetem ki"
Fordítva.
"Fiúkat és elektromos hulladékokat"
Ne légy férfigyűlölő! Milyen elektromos hulladékok?
"amikor még újságokban le azt"
Akkor még vinylt kellett venni, ma már van YouTube.
Válasz 368-nak: köttesse ki ön. Utána menjen tönkre a merevlemeze!
Az ön kedvéért az újságírók majd pazarolni fogják a papírokat, hogy a híreket az is elolvashassa, akinek nincs internete? Az ön kedvéért végig fogják játszani a rádióban a számokat? Az ön kedvéért megszűnik a digitális adás, s újra analóg adás lesz?
Az nem érdekem, hogy a Windows 10 alsósorában legyen egy földgömb, s kiírjon a számítógépem egy hibaüzenetet. Az az érdekem, hogy olyanokat is tudjak hallgatni, ami csak bakeliten jelent meg.
Azt azért megígérem, hogy ha nem lesz több internetkiköttetős hozzászólás, akkor én sem fogok többet ebbe a témába írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!