Miért ad a Google a Wikipédiára találatokat?
Nézzenek ide:
Ahányszor szerkesztem a Wikipédiát, mindig Balázs6 blokkját sértem. Őszintén bevallom, hogy csak a Google találatai miatt foglalkozok a Wikipédiával.
"Én örülök, ha le tudok tölteni olyan számokat, melyek régen kislemezen jelentek meg"
Te örülsz, amit csinálsz, az meg illegális, kivéve, ha a YouTube Prémiummal teszed ezt. Azzal?
"mert hiába jó a lemezjátszó, ha az erősítő rossz)."
Javítsd meg, vagy vegyél újat.
"A MÁV vagy a Volán honlapján lehet megnézni a menetrendet"
Ezaz, onnan hogy kerülsz a Wikire?
És miért hagyod figyelmen kívül már oldalak óta, hogy van egy bővítmény, mellyel eltűntetheted a keresési találatok közül a Wikit?
Válasz 245-nek: a MÁV vagy a Volán honlapjának semmi köze a Wikipédiához.
A blokkoló működik. Szeretném már lezárni a témát!
#204: Best comment ever in the Gyakori! Magyarul köszi ezt a szép dialógust, 10+ éve járok ide erre az oldalra, de ekkorát rég röhögtem akárcsak egy válaszon is! :D Az pedig tényleg irígylésre méltó, hogy ennyi sületlenség, amit Balázs6 pár nap alatt csak úgy összehord, nekem max évek alatt bedrogozva menne csak! Balázs, ebben legalább tehetséges vagy! :D
Amúgy az előző csaknem 2 és félszám kommentben gyakorlatilag minden elhangzott már, ami csak Balázs6-hoz kapcsolódhat, egyvalami kivételével: Épp ma délután nézegettem, hogy az Unciklopedián is tevénykedett tavaly tavasszal Balázs6, íme a vitalapja és a „szerkesztései”: [link]
Itt minden szerkesztése törlésre van jelölve, viszont tavaly március óta senki se törölte. Ez kész, itt lepetézek helyben; Balázs mostmár tényleg teljesen reménytelen eset! Megfejelve az egészet azzal, hogy az Unci csak a Wiki paródiája, mindenféle marhaságot eltűr (érdemes megnézni csak a kezdőlapját), de Balázs6 dolgai még az ottani szerkesztők számára is soknak számítanak... :DDD
(Lehet, hogy Balázs már lezárta ezt a kérdést, de ezt most muszály volt leírnom, de tényleg, teljesen kész vagyok tőle! :D)
Ja, amúgy megvan a 250-dik komment is! ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!