Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért ad a Google a Wikipédiár...

Miért ad a Google a Wikipédiára találatokat?

Figyelt kérdés

Nézzenek ide:

[link]

Ahányszor szerkesztem a Wikipédiát, mindig Balázs6 blokkját sértem. Őszintén bevallom, hogy csak a Google találatai miatt foglalkozok a Wikipédiával.

2022. júl. 6. 17:38
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯
 241/393 anonim ***** válasza:
84%
De pontosan ismerem az árakat. A zenei izlését nem ismerem, de a CD-k erősítők és egyebek árát igen. És az internet előfizetés árát is. De akkor meg már mondtam, hogy vannak kiegészítők a böngészőkhőz amivel le tudja tiltani a wikipediat.
2022. aug. 22. 15:13
 242/393 A kérdező kommentje:
Válasz 244-nek: megértettem. Én Google Chrome-ot használok.
2022. aug. 22. 15:16
 243/393 anonim ***** válasza:
100%
2022. aug. 22. 15:18
 244/393 anonim ***** válasza:
82%

"Én örülök, ha le tudok tölteni olyan számokat, melyek régen kislemezen jelentek meg"

Te örülsz, amit csinálsz, az meg illegális, kivéve, ha a YouTube Prémiummal teszed ezt. Azzal?

"mert hiába jó a lemezjátszó, ha az erősítő rossz)."

Javítsd meg, vagy vegyél újat.

"A MÁV vagy a Volán honlapján lehet megnézni a menetrendet"

Ezaz, onnan hogy kerülsz a Wikire?

És miért hagyod figyelmen kívül már oldalak óta, hogy van egy bővítmény, mellyel eltűntetheted a keresési találatok közül a Wikit?

2022. aug. 22. 18:20
 245/393 A kérdező kommentje:

Válasz 245-nek: a MÁV vagy a Volán honlapjának semmi köze a Wikipédiához.

A blokkoló működik. Szeretném már lezárni a témát!

2022. aug. 22. 18:44
 246/393 anonim ***** válasza:
100%
Ja, Balázs, jó lenne is lenne, ha lezárnád a témát! Nem is gondoltam volna, hogy hallani fogom ezt tőled...halleluja!
2022. aug. 22. 18:50
 247/393 anonim ***** válasza:
23%
*jó lenne, ha
2022. aug. 22. 18:50
 248/393 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen ne válaszoljatok a kérdésre, és akkor nincs mire reagálni. Ez pont 100 válasszal ezelőtt sokadjára meg lett megállapítva (#149-es válasz), azóta megy az oda-vissza beszólogatás, és úgysem lesz semmi eredménye.
2022. aug. 22. 19:01
 249/393 anonim ***** válasza:
91%
Az, aki évtizedek óta azt sem tudja megérteni, hogy a netikett szerint a tegeződés az elfogadott kommunikációs stílus, attól ne várjuk, hogy majd egy két mondatnál hosszabb szabályrendszert meg fog érteni, és be fog tartani. :D
2022. aug. 23. 13:26
 250/393 anonim ***** válasza:
92%

#204: Best comment ever in the Gyakori! Magyarul köszi ezt a szép dialógust, 10+ éve járok ide erre az oldalra, de ekkorát rég röhögtem akárcsak egy válaszon is! :D Az pedig tényleg irígylésre méltó, hogy ennyi sületlenség, amit Balázs6 pár nap alatt csak úgy összehord, nekem max évek alatt bedrogozva menne csak! Balázs, ebben legalább tehetséges vagy! :D

Amúgy az előző csaknem 2 és félszám kommentben gyakorlatilag minden elhangzott már, ami csak Balázs6-hoz kapcsolódhat, egyvalami kivételével: Épp ma délután nézegettem, hogy az Unciklopedián is tevénykedett tavaly tavasszal Balázs6, íme a vitalapja és a „szerkesztései”: [link]

[link]

Itt minden szerkesztése törlésre van jelölve, viszont tavaly március óta senki se törölte. Ez kész, itt lepetézek helyben; Balázs mostmár tényleg teljesen reménytelen eset! Megfejelve az egészet azzal, hogy az Unci csak a Wiki paródiája, mindenféle marhaságot eltűr (érdemes megnézni csak a kezdőlapját), de Balázs6 dolgai még az ottani szerkesztők számára is soknak számítanak... :DDD

(Lehet, hogy Balázs már lezárta ezt a kérdést, de ezt most muszály volt leírnom, de tényleg, teljesen kész vagyok tőle! :D)

Ja, amúgy megvan a 250-dik komment is! ;D

2022. aug. 24. 22:07
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!