Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért ad a Google a Wikipédiár...

Miért ad a Google a Wikipédiára találatokat?

Figyelt kérdés

Nézzenek ide:

[link]

Ahányszor szerkesztem a Wikipédiát, mindig Balázs6 blokkját sértem. Őszintén bevallom, hogy csak a Google találatai miatt foglalkozok a Wikipédiával.

2022. júl. 6. 17:38
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯
 211/393 anonim ***** válasza:
100%

204: Tökéletes. Csak kár, hogy Balázs ebből semmit nem fog fel (ld. a válaszait).

Igen, írogatott ma, de szerencsére nem arról, hogy a tesójának nincs szoknyája. Bár azt a lemezt is ismerem... Balázs is as predictable as death and taxes (Balázs annyira kiszámítható, mint a halál és az adók :)

2022. aug. 21. 22:04
 212/393 anonim ***** válasza:
100%
És nem tudod felírni a megállóban? Vagy még nem tudod, hogy mikor jön a buszod? Érdekes, nálunk kb. mindenki tudja, hogy mikor jön a busza.
2022. aug. 21. 22:05
 213/393 A kérdező kommentje:
Válasz 212-nek: amíg nem változik a menetrend. Én örülök annak, hogy az interneten ingyen meg tudom nézni.
2022. aug. 21. 22:08
 214/393 anonim ***** válasza:
100%
Akkor csak annyit tegyél meg, hogy telepíts (mivel szoftverüzemeltető vagy) ez nem lehet nehéz neked. Egy olyan kiegészíőt ami letiltja a wikipediat a böngésződből, talán ez lenne a legegyszerűbb mindenki számára. És akkor nem csússzanna meg a kezed (szoftverüzemeltetőként véletlenül! kattintasz) a piros linkeken.
2022. aug. 21. 22:10
 215/393 anonim ***** válasza:
100%

"Akkor köttetem ki, ha ingyen elhozzák nekem a világon összes megjelent hanglemezt, kazettát meg CD-t."

Miért, szerinted interneten ingyen letöltheted ezeket? (Legális körülmények között persze.)

"Sőt ahányszor megváltoztatják a menetrendet, akkor ingyen elhozzák a lakcímünkre. Sőt még a nőt is hoznak nekem."

Miért, neten lehet ingyen nőt rendelni?

Egyébként legutóbb még nem anyád szoknyájára buktál?

2022. aug. 21. 22:59
 216/393 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a kérdést nem lehetne lezárni vagy ilyesmi? Már 22 oldalon keresztül megy gyakorlatilag a nagy semmi, céltalan az egész, mert Balázsra nem lehet hatni.
2022. aug. 21. 23:10
 217/393 anonim ***** válasza:
100%

"Mert egy csomót mindent ma már csak letölteni lehet."

Nem tudom, te melyik dimenzióban élsz, de nagyon sok mindent meg lehet ám venni. Ha már bizonyos előadóknak akkora nagy rajongója vagy, akkor tiszteld már meg őket azzal, hogy megveszed a lemezüket! Nagyon kevés olyanról tudok, aki ne adná ki fizikai formában az albumát.

"A 80-as években azért lehetett rádióból felvenni, mert akkor még végig játszották a számokat."

Sok helyen most is.

Egyébként emlékszel, mennyire csodásak voltak azok a Polymer kazettára felvett zeneszámok?

"A TV-ből csak úgy felvenni, hogy ha vagy átalakítom a digitális jeleket analóg jelekké"

És ez miért akadály?

Képzeld, a vadiúj dekóderemen is van analóg kimenet. Azt simán hozzá tudom csatlakoztatni videomagnóhoz.

"vagy pedig olyan DVD író kell hozzá, ami rendelkezik HDMI bemenettel.

És mi akadálya, hogy vegyél egyet?

"Nem beszélve arról, hogy ma már nem gyártanak videomagnót."

És? Vaterán, Ebayen tucatjával vannak.

Akár még bontatlan, új példányt is találhatsz, ha szerencséd van.

"amíg nem változik a menetrend"

Ha változik, akkor meg újra felírod. Probléma megoldva. :D

Vagy szerinted a '80-as években ez hogy ment? (Ha már más kapcsán egyfolytában ezzel hozakodsz elő.)

Egyébként van egy megoldás, hogy ne láss piros linkeket.

Nem egyszerű, mert nehéz ilyen technikai eszközt beszerezni, de nem lehetetlen! És egyszer, s mindenkorra megakadályozza, hogy bárhol piros linket láss.

Vegyél egy fekete-fehér monitort!

2022. aug. 21. 23:14
 218/393 anonim ***** válasza:
100%
Vagy azt is lehet, hogy odamegyünk és telepítünk szűrő programot a böngésződbe és letiltjuk a gyakorikerdesek.hu-t és a wikipedia-t és akkor szintén békesség lesz a földön.
2022. aug. 22. 14:00
 219/393 A kérdező kommentje:
Válasz 218-nak: ha rajtam múlott volna, akkor a szobámban nem lenne számítógép. A szüleim akarták, nem én. Most még a játékprogramokat, meg az emulátorokat is le szoktam tölteni.
2022. aug. 22. 14:01
 220/393 anonim ***** válasza:
100%

Akkor kapcsold ki a számítógépedet vidd át a lakás másik végébe, zárd be majd dobd el a kulcsot. Ezek szerint neked nincs is szükséged számítógépre, mert Te soha sem akartál.

És továbbra is szabálytalan tevékenységet folytatsz. Azt tudod, hogy a letöltés szabálytalan sok esetben? Nem minden ingyenes ami a neten van.

2022. aug. 22. 14:03
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!