Az igazság az, hogy ha a warez oldalak meg a Wikipédia kivételével minden honlap megszűnne, akkor nem lehetne megfelelő forrásokat megadni. Utána már az egész Magyarországot ki lehetne tiltani. Nem tudom, hogy mások mit szólnának hozzá, ha őket is kitiltanák.
2022. aug. 21. 14:03
182/393 anonim válasza:
180: Ugyan, mindig azt mondja. De soha nem tanul egy fikarcnyit sem. A wikin sem hisz neki senki, amikor azt mondta, hogy "már megtanulta" és "menne neki". Mert tudják, hogy nem. 2009 óta nem sikerült. 12 éve. Szerintem ezzel így vissza akarja magát édesgetni a szerkesztők táborába, de szerencsére mindenki átlát rajta. Hidd el, ha visszakerülne "legálisan" a wikire (értsd: újra használhatná a Balázs6 fiókját), ott folytatná, ahol abbahagyta. Nem érdemes vele bajlódni.
2022. aug. 21. 14:06
183/393 anonim válasza:
Amúgy 180-as, esetleg privátban el tudnád nekem küldeni, mit küldött neked Balázs? Kíváncsi vagyok, mit rittyentett össze... :)
2022. aug. 21. 14:08
184/393 anonim válasza:
181: Jaj Balázs, hagyd már abba, de tényleg! Rohadt fárasztó vagy...
2022. aug. 21. 14:08
185/393 anonim válasza:
"kivételével minden honlap megszűnne, akkor nem lehetne megfelelő forrásokat megadni"
De nem szűnik meg.
Magad sem tudod, mit írkálsz, úgyhogy leállhatnál.
2022. aug. 21. 14:30
186/393 A kérdező kommentje:
Válasz 185-nek: belinkelek egy-két megszűnt honlapot:
Válasz 187-nek: pl. ezeken volt leírva a legrészletesebb Omega diszkográfia. Az Allmusic a magyar előadók zenei adatbázisa volt. Az Allmusic-on még azt is meg lehetett nézni, hogy a nem nevezetes magyar lemezeken milyen számok vannak. Lehet, hogy az a honlap, ami még jelenleg a Wikipédia számára megfelelő forrás, az is egy-két év múlva meg fog szűnni.
2022. aug. 21. 15:14
189/393 anonim válasza:
Szakadj már le a Wikipediáraól, és a Wikipédia "nevezetesség" fogalmáról. Próbáld meg felfogni, hogy a "nevezetesség" a Wikipedián egészen mást jelent mint a való életben. Ezt probáld meg megemészteni, felfogni, megérteni. Az, hogy valami önmaában nevezetes (a szó hétköznapi értelmében) az nem jelenti azt, hogy a Wikipédia számára "fontos" (kicsit szerencsétlen lett az elnevezés a Wikipédián, hogy "nevezetes").
Valamint senki nem tiltja meg, és a Wikipedián is van rá lehetőség, hogy az együttes szócikkében (nem külön szócikkben!) fel legyen sorolva az albuma, és azt, hogy azon a lemezen milyen számok vannak. Ami a wikipédián "tilos", hogyha az adott lemez nem fontos a Wikipédia szempontjából az önálló szócikk legyen. De korábban már írtad, hogy ezt már megértetted, de ezek szerint mégse.
Szívesen átszerkeszteném a két lapot olyanná, hogy ne legyenek benne piros hivatkozások, valamint le legyen írva, hogy melyik albumon milyen számok vannak, csak nem akarom, hogy az otthoni IP címünket blokkolják, meg lehet, hogy visszaállítják a két lapot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!