Mit kellene pontosan csinálni, ha a monitort ugyan be lehet kapcsolni egy számítógépen, viszont 1-2 másodpercre jön csak be a kép, utána kialszik?
Majd ha kikapcsolom a monitor gombját, és utána újra be, akkor ugyanez ismétlődik mindig. Ilyenkor mi van? Sajnos nem értek hozzá.
A monitort kellene elvinni egy szervízbe, vagy valami informatikushoz? Vagy az egész gépet úgy ahogy van?
Esetleg célszerűbb lenne ha kijönnének megnézni?
Találtam egy cikket hozzá, aminek az utolsó része idevág, de nekem ez még így is elég magas.
Kicsit összezavart, vagy nem egyértelmű számomra az egyik hozzászólásod.
"Telepítés annyi, hogy friss gépre kerül fel a rendszer, újratelepítés ha a régi Win helyére megy újra fel.
Javítás esetén meg lényegében nem települ újra csak a sérült részeket javítja ki, hogy el tudjon indulni a rendszer ami már fel van telepítve."
Olyat nem lehet ugye, hogy csak javítást kérek? Tehát mindenképp kell a Windows 10-et is telepíttetni? Hisz ha jól értem, csak egy Windows 10 telepítő lemezzel lehet javítani is?!
A friss telepítést úgy értettem, hogy van egy új gép amin még nem volt semmi előtte, arra kerül fel a rendszer, az újratelepítés meg, hogy a már meglévő rendszer helyett tesznek fel egy ugyanolyat ami friss, pl ha a régi belassult akkor szokták.
Ez a két fenti normál esetben formázza a meghajtót, bár újratelepíteni lehet úgy is, hogy a régi rendszert egy mappában elhelyezi a C meghajtóra amolyan mentésként.
Míg javítás esetén nem kerül fel új rendszer, hanem a meglévő rendszer hibás részeit javítja ki, hogy újra működőlépes legyen.
Akkor most nekem mit kellene? Mert már teljesen belezavarodtam ebbe az egészbe.
Elég lenne a 3 közül mindössze a javítás, és semmi több?
Elvitte végül a gépházat, azt mondta hogy a D meghajtó tartalma megmarad teljesen, a C meghajtóé pedig nem biztos hogy mind.
Illetve hogy ÚJRATELEPÍTI, Windows 10-zel....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!