Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit kellene pontosan csinálni,...

Mit kellene pontosan csinálni, ha a monitort ugyan be lehet kapcsolni egy számítógépen, viszont 1-2 másodpercre jön csak be a kép, utána kialszik?

Figyelt kérdés

Majd ha kikapcsolom a monitor gombját, és utána újra be, akkor ugyanez ismétlődik mindig. Ilyenkor mi van? Sajnos nem értek hozzá.

A monitort kellene elvinni egy szervízbe, vagy valami informatikushoz? Vagy az egész gépet úgy ahogy van?

Esetleg célszerűbb lenne ha kijönnének megnézni?

Találtam egy cikket hozzá, aminek az utolsó része idevág, de nekem ez még így is elég magas.

[link]

2021. okt. 2. 01:57
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/122 anonim ***** válasza:
De miért telepíti újra, ha nem azt kérted? Akkor persze, hogy törlődik a C meghajtó, de azért ez így picit meredek, mintha a boltban kiflit kérnék és zsemlét adnának helyette.
2021. nov. 18. 22:00
 62/122 A kérdező kommentje:

Ő nem azt mondta, hogy törlődik a C meghajtó, hanem hogy lementi a C-ről is amit még lehet, és gondolom újratelepítés után visszarakja.

De ő azt mondta, hogy ezzel csak ezt lehet, javítani nem lehet.

2021. nov. 18. 23:38
 63/122 anonim ***** válasza:
Ja úgy más, akkor azt a módszert csinálja amit még korábban említettem, hogy tesz fel mellé ideiglenesen egy másik rendszert onnan lementi, aztán a régi helyére megy egy friss Win. Igazából a lényeg, hogy így is meglesz minden
2021. nov. 19. 03:08
 64/122 A kérdező kommentje:

Igen, minden megvan, én úgy látom. Bár nem értem, javítani miért nem lehetett. 6000-be fájt az egész.

Azt mondta csak hogy sokat eszik a winchester, meg hogy nem ártana 2 gigáról 4-re bővíteni, meg a processzor sem teljesen az igazi. De egyelőre jó ez így nekem.

2021. nov. 19. 14:46
 65/122 anonim ***** válasza:
Mondjuk árban az teljesen jó érte, hallomásból tudom környékünkön 10 fölött kérnek boltokban pl telepítésért simán.
2021. nov. 19. 20:18
 66/122 A kérdező kommentje:

Nem hivatásos informatikus csinálta, hanem egy mérnök, csak ért hozzá.

Azért lehetett ennyi akkor. Egyébként megkérdezhetem, te informatikus vagy, ugye? Illetve merre van az a "környékünkön", ha nem titok? :)

2021. nov. 19. 20:30
 67/122 anonim ***** válasza:

Igen az vagyok, bár nem aktívan dolgozom a szakmában, elég telített a piac a környéken, városban is van 3 üzlet, így általában csak ismerősi körben segítek.

Tapolca.

2021. nov. 19. 20:35
 68/122 A kérdező kommentje:

Értem. Ő is ismerősi körben segédkezik.

Hát köszönöm mégegyszer, ha esetleg lenne valami a jövőben, bár egyelőre nem hiszem, akkor írok itt, ha nem gond.

Köszi, minden jót!

2021. nov. 19. 21:27
 69/122 anonim ***** válasza:

Szívesen.

Nyugodtan, általában naponta nézem többször az oldalt, és válaszolok. :)

2021. nov. 19. 21:28
 70/122 A kérdező kommentje:
Igen, észrevettem, jófej vagy nagyon! :)
2021. nov. 19. 21:47
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!