Mit kellene pontosan csinálni, ha a monitort ugyan be lehet kapcsolni egy számítógépen, viszont 1-2 másodpercre jön csak be a kép, utána kialszik?
Majd ha kikapcsolom a monitor gombját, és utána újra be, akkor ugyanez ismétlődik mindig. Ilyenkor mi van? Sajnos nem értek hozzá.
A monitort kellene elvinni egy szervízbe, vagy valami informatikushoz? Vagy az egész gépet úgy ahogy van?
Esetleg célszerűbb lenne ha kijönnének megnézni?
Találtam egy cikket hozzá, aminek az utolsó része idevág, de nekem ez még így is elég magas.
Na hát ez szuper, lenyúlta ugyanaz a valaki mindkettőt az orrom elől.
Ez is megfelelő lenne nekem ugye? Csak ennek magasabb az órajele.
Na a jófogáson levőt sikerült megvennem. Az történt, hogy leszedtem a gépház oldalát, onnantól viszont nem tudtam mit kellene tennem, kiszedni a kék tartót is, vagy nem, és egyáltalán abból a kék tartóból hogyan lehet kiszedni az 1 GB-os memóriakártyákat?! Mindenesetre kicsit megnyomogattam, meg próbáltam húzkodni azt a tartót, de egyelőre inkább ráhagytam, nehogy rosszat csináljak vele.
Ezután pedig az történt, hogy bekapcsoltam a gépet, és elindítottam a netet, és teljesen felgyorsult az egész net, láthatóan egyáltalán nem fagy le, és semmi baja. Igaz még szinte csak egy fél órája használom, de óriási a különbség a korábbiakhoz képest, ami már nem emberi lassúságú volt, és állandóan lefagyós. Mi történhetett? Hisz ugyanúgy az 1 GB-os kártyák maradtak benne. Nem tudom ez tartósan így marad e.
Kivenni úgy tudod, hogy oldalt megnyomod egyszerre a két fület, pill keresek képet és linkelem.
Szóval oldalt lévő fehér kis fülek. Amiben benn a ram egyszerre mindkettőt megnyomod finoman lefelé és picit oldalra, így nyílnak.
Behelyezesnél pedig legyen mindkettő kinyitva oldalra teljesen a ramot a foglalatba kell tenni finoman, majd egyenletesen megnyomva lefele a két fül szépen magától rápattan mindkét oldalon.
Amit írsz arra egyébként olyan verzió lehet, mármint hogy begyorsult, hogy esetleg nem volt benne rendesen a ram, emiatt azt a modult nem is érzékelte, és most hogy érzékeli rendesen nőtt a memoria mennyisége, ezért lett gyorsabb a rendszer.
Értem, köszi!
Akkor szerintem ezt az informatikus ronthatta el, amikor helyrehozta a gépem, kitakarította a gépházat is. Azt mondta 58 MB mindössze a szabad memória. Esetleg azt meg lehetne nézni valahol, hogy jelen pillanatban mennyi lehet?!
Így nem is érdemes kicserélni az új ramokra, hisz teljesen elégedett vagyok, mondhatni szupergyors lett. Semmi gond az égvilágon vele. Tulajdonképpen úgy néz ki, hogy megvettem potyára a ramokat...
Hát lehet nem tette vissza rendesen az előfordulhat sajna.
Legegyszerűbben feladatkezelőben tudod meglesni.
Nyomd meg egyszerre a bal alsó Ctrl tőle jobbra az Alt és a nyílbillentyűk fölött a Delete gombot.
AMi megnyílik ablak ott felül vannak fülek és a Teljesítmény/Performance fülre kattintva láthatod mennyi ram van a gépben, és abból épp mennyi van használatban.
Egy iylen ablakot kell látnod.
1/1,4 GB (71%)
Használatban 1 GB (59,6 MB), Rendelkezésre álló: változik egyfolytában, de 410 MB környékén mozog.
Lefoglalt: 1,8/3 GB, gyorsítótárazott: ez is mozog, 410 MB körül.
Lapozható készlet:112 MB, nem lapozható készlet: 60,2 MB.
Ezeket az adatokat írja ki. Nem tudom mennyire számít jónak, hogy a memória 71-79%-a van használatban, ha jól értelmezem. Nem pedig ahogy az informatikus mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!