Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit kellene pontosan csinálni,...

Mit kellene pontosan csinálni, ha a monitort ugyan be lehet kapcsolni egy számítógépen, viszont 1-2 másodpercre jön csak be a kép, utána kialszik?

Figyelt kérdés

Majd ha kikapcsolom a monitor gombját, és utána újra be, akkor ugyanez ismétlődik mindig. Ilyenkor mi van? Sajnos nem értek hozzá.

A monitort kellene elvinni egy szervízbe, vagy valami informatikushoz? Vagy az egész gépet úgy ahogy van?

Esetleg célszerűbb lenne ha kijönnének megnézni?

Találtam egy cikket hozzá, aminek az utolsó része idevág, de nekem ez még így is elég magas.

[link]

2021. okt. 2. 01:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/122 A kérdező kommentje:

Értem. Hát köszönöm szépen ismét.

Holnap, legkésőbb ilyentájt megírom mi a helyzet.

Jóéjt!

2021. nov. 15. 01:06
 32/122 anonim ***** válasza:

Rendben, reméljük helyrejön.

Jó éjt.

2021. nov. 15. 01:08
 33/122 A kérdező kommentje:
Sajnos semmi nem történt, több, mint 11 óra elteltével is ugyanaz a helyzet. Nem volt kikapcsolva azóta. Érdemes még várni?
2021. nov. 15. 11:33
 34/122 A kérdező kommentje:

Mennyi idő lenne ezt megcsinálni egyébként?

Nem szívesen vinném el a gépet, nehéz is lenne, illetve nem szeretném hogy belenézzen privát dolgokba, jobb lenne ha kijönne egy informatikus, és úgy csinálná meg, ha ez megoldható.

Ilyen lemezt honnan lehet szerezni, informatikusnak van/lesz?!

2021. nov. 15. 15:08
 35/122 anonim ***** válasza:

Akkor az nem fog magától helyreállni sajna.

Amúgy kb egy fél-1 óra a művelet, időben nem olyan veszélyes.

Win 10 telepítő lemez kell hozzá mindössze, aki ezzel foglalkozik annak van. Illetve bárki tölthet le még legálisan is, csak azt ki kell írni lemezre.

2021. nov. 15. 20:12
 36/122 A kérdező kommentje:

Ez jól hangzik.

A gépemen Windows 7 van, azt akarta egyfolytában már nagyon régóta frissíteni 10-re. Így mit lenne érdemes, ha igazából nekem megfelelne a 7 is? Azt se tudom miben más a 10. Vagy hogy ha 10 lenne, elvesznének e a dolgaim.

2021. nov. 15. 23:45
 37/122 anonim ***** válasza:

Hát így, hogy már a 10 nekiállt frissülni, így már a 10 telepítőjével lehet kijavítani jelenleg. Utólag meg igazából vissza lehet tenni akár a 7-et is.

10 még támogatott, frissebb rendszer, de igazából hétköznapi felhasználás tekintetében olyat nem tud ami a 7-ben nem lenne. ( DX12 támogatás gondolom nem kell, hisz akkor nem lett volna 7 eddig sem már )

Egyébként a fontos dolgok hol vannak tárolva, mármint külön partíción, vagy a rendszerrel gy partíción? Mert ha külön partíción maradjon a 7 akkor simán újratelepíteni 7-el, és csak a C partíciót formázni a többit nem bántani.

2021. nov. 15. 23:51
 38/122 A kérdező kommentje:

Nem tudom mi az a DX12 támogatás. Nem hiszem, hogy kell.

Ezt a partíciót sem igazán értem.

A C és a D meghajtón is vannak fontosabb dolgok.

2021. nov. 15. 23:58
 39/122 anonim ***** válasza:
DX12 játékok szempontjából érdekes. Hát ha a C meghajtón is vannak akkor javítás kell mert azon van a rendszer is.
2021. nov. 16. 00:32
 40/122 A kérdező kommentje:

Egy régi focis játék van csak a gépen.

Akkor mit tanácsolnál? A 10-et telepíttessem? Én azt preferálnám inkább, és akkor többé nem lenne gondom ezzel a frissítéssel sem.

Feltéve ha meg tud maradni így is minden, ahogy volt a gépemen.

2021. nov. 16. 00:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!