Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit kellene pontosan csinálni,...

Mit kellene pontosan csinálni, ha a monitort ugyan be lehet kapcsolni egy számítógépen, viszont 1-2 másodpercre jön csak be a kép, utána kialszik?

Figyelt kérdés

Majd ha kikapcsolom a monitor gombját, és utána újra be, akkor ugyanez ismétlődik mindig. Ilyenkor mi van? Sajnos nem értek hozzá.

A monitort kellene elvinni egy szervízbe, vagy valami informatikushoz? Vagy az egész gépet úgy ahogy van?

Esetleg célszerűbb lenne ha kijönnének megnézni?

Találtam egy cikket hozzá, aminek az utolsó része idevág, de nekem ez még így is elég magas.

[link]

2021. okt. 2. 01:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/122 anonim ***** válasza:
Ez biztos, hogy D-SUB csatlakozós még, egyébként a tápkábel a legkevesebb, a mostaniból kihúzod, az jó lesz ebbe is, de egyébként a képen úgy nézem, hogy bal hátul látszik a tápkábel is mellette, szóval szerintem jár hozzá.
2021. okt. 4. 00:42
 12/122 A kérdező kommentje:

Értem. Nagyon szépen köszönöm a hasznos tanácsaid, segítséged! :)

Ha esetleg lenne még majd kérdésem, írok ide. Köszi tényleg, sokat segítettél!

2021. okt. 4. 00:51
 13/122 anonim ***** válasza:
Szívesen, csak nyugodtan, ha látom igyekszek is válaszolni, naponta szoktam lesni többször az oldalt.
2021. okt. 4. 00:53
 14/122 A kérdező kommentje:

Sajnos az ingyenes monitort már elvitték.

Ez is megfelelne az én gépemhez, ugye? Tudnám csatlakoztatni, ha esetleg tápkábelt nem adnak?

Ill. az mit takar, hogy "adapter nélkül"?

Azok a fehér pöttyök mik lehetnek a monitoron?

[link]

De egy ilyen is van még, ez is jó lehetne gondolom (?):

[link]

2021. okt. 6. 00:05
 15/122 anonim ***** válasza:

Első az szerintem csak poros, de felejtős, mert adapter nincs hozzá. Ez külső tápos monitor, nem a monitorba kell dugni a sima 220-as tápkábelt, hanem egy külső adapter van hozzá, és az ad neki 12 vagy 24 voltot, de mivel ez nincs hozzá, így külön be kéne szerezni a hozzávalót, gondolom az ára is azért ennyi.

A második igazából technikailag teljesen okés, adnak hozzá kábelt is, lényegében csak összedugod PC-vel, illetve tápkábelt bele és használható, ugye csak annyi amit írnak, hogy van rajta egy kis karc, mondjuk én ezt a képeken nem találtam meg, de ha használat közben tényleg nem elhet észrevenni akkor igazából ez teljesen ok.

2021. okt. 6. 00:32
 16/122 A kérdező kommentje:

Még jó, hogy megkérdeztem, mert nekem az első jobban tetszett egyébként a külsejét tekintve. Akkor az utóbbit fogom megvenni (remélem megvan még!), ez sem tűnik rossznak.

A hangszóró pontosan mit takar, csak egy fejhallgatót kapok, 2 hangszóró dobozkát ezek szerint nem?

Ennek az eladónak még egy ilyen hirdetése is van, ebből semmi nem szükséges?

[link]

2021. okt. 6. 01:05
 17/122 anonim ***** válasza:

Van a monitorba is beépített hangszóró, ezt sima jack kábellel lehet csatlakoztatni a géphez, de ha van most hangfalad, akkor igazából szerintem ez úgy sem lesz használatba véve.

De ha szeretnéd használni, akkor a linkelt hirdetésben a 3,5-ös jack kábel való hozzá.

Illetve fejhallgató kimenet van rajta, az annyi, hogy fejhallgatót bedughatod közvetlen a monitorba, de ez is csak úgy ha össze van kötve előtte a PC-vel az előbb említett kábellel.

2021. okt. 6. 01:11
 18/122 A kérdező kommentje:

Az a jack kábel már elkelt ahogy látom.

Tehát akkor ha jól értem, ugyanúgy jó lesz a saját 2 hangfalam, de kapok egy fejhallgatót is a monitor mellé, de azt nem tudom használni, csak a hangfalaimat.

2021. okt. 6. 01:33
 19/122 A kérdező kommentje:
Ugye? Egyébként mikori lehet ez a monitor, és ez "szerencsejáték", hogy meddig fog működni?!
2021. okt. 6. 01:56
 20/122 anonim ***** válasza:

Nem, fejhallgató nem jár mellé, csak annyi, hogy van a monitoron egy kimenet ahova be lehet dugni.

Hát ha saccolni kéne a korát én olyan kb 10-12 körülinek tenném, LCD de még D-SUB csatlakozóval.

Ezt sajnos tényleg nem lehet megjósolni, hogy meddig megy, bár igazából sok más eszköz esetében sem sajna.

2021. okt. 6. 02:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!