Mit kellene pontosan csinálni, ha a monitort ugyan be lehet kapcsolni egy számítógépen, viszont 1-2 másodpercre jön csak be a kép, utána kialszik?
Majd ha kikapcsolom a monitor gombját, és utána újra be, akkor ugyanez ismétlődik mindig. Ilyenkor mi van? Sajnos nem értek hozzá.
A monitort kellene elvinni egy szervízbe, vagy valami informatikushoz? Vagy az egész gépet úgy ahogy van?
Esetleg célszerűbb lenne ha kijönnének megnézni?
Találtam egy cikket hozzá, aminek az utolsó része idevág, de nekem ez még így is elég magas.
Amúgy a letöltött programok (vagy esetleg más fájlok) is rajta maradnának így, pl. UTorrent, vagy azokat már újra le kéne tölteni/telepíteni?
De ha jól értem a javítással maradna minden ami volt, a C és D meghajtóról is.
Holnap jön megnézni az informatikus, de látta videón hogy viselkedik a gép, és azt mondta, hogy lehet hogy csak hardverhiba. Ez lehetséges?!
Azt még nem tudja, hogy pont Windows 10 frissítés lett megszakítva, és újra be lett kapcsolva a gép, és akkor vált ilyenné.
Nem hinném, hogy hardverhiba tekintve, hogy írtad, hogy azután jött elő, hogy frissítés közben újra lett indítva, inkább ez okozhatta.
Telepítés annyi, hogy friss gépre kerül fel a rendszer, újratelepítés ha a régi Win helyére megy újra fel.
Javítás esetén meg lényegében nem települ újra csak a sérült részeket javítja ki, hogy el tudjon indulni a rendszer ami már fel van telepítve.
Lementeni a dolgokat addig a C-ről nem is tudod míg nem ál fel a rendszer. Vagyis hozzá lehetne férni, de az már úgy kezdődik, hogy egy másik meghajtóra egy friss Windows, és arról belépve, már ki lehet szedegetni a régi partícióról a szükséges dolgokat.
Na igen, én is így gondolom.
Tehát akkor a Windows 10 telepítés és az újratelepítés két teljesen különböző dolog, oké, én is így gondoltam.
Tehát akkor lementeni sem kellene semmit pendrivera, hiszen ugyanúgy ott lesz a C meghajtón, Asztalon minden ahogy eddig is volt, ha jól értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!