Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit kellene pontosan csinálni,...

Mit kellene pontosan csinálni, ha a monitort ugyan be lehet kapcsolni egy számítógépen, viszont 1-2 másodpercre jön csak be a kép, utána kialszik?

Figyelt kérdés

Majd ha kikapcsolom a monitor gombját, és utána újra be, akkor ugyanez ismétlődik mindig. Ilyenkor mi van? Sajnos nem értek hozzá.

A monitort kellene elvinni egy szervízbe, vagy valami informatikushoz? Vagy az egész gépet úgy ahogy van?

Esetleg célszerűbb lenne ha kijönnének megnézni?

Találtam egy cikket hozzá, aminek az utolsó része idevág, de nekem ez még így is elég magas.

[link]

2021. okt. 2. 01:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/122 A kérdező kommentje:
Köszi! Még megvan, úgyhogy akkor ez lesz a jó választás.
2021. okt. 7. 00:19
 22/122 anonim ***** válasza:
Szívesen
2021. okt. 7. 00:36
 23/122 A kérdező kommentje:

Szia! Sajnos az új monitorral is probléma adódott most. Windows-frissítésnél újraindult a gép, amit megszakítottam. Újra bekapcsoltam a gépet, és nem jön be az asztal, alul pedig ilyeneket ír ki "egy-egy kis kopogós hang" társaságában:

"Telepített példány helyreállításának megkísérlése folyamatban"

majd rögtön ezután:

"A számítógépen végzett módosítások visszavonása folyamatban"

Ugyanezek jönnek be többször egymás után, de az asztalig nem akar egyelőre eljutni.

Nagy a baj?!

2021. nov. 15. 00:20
 24/122 anonim ***** válasza:

Hát ez a monitortól független úgymond.

A hibaüzenetből ítélve a rendszer Win 10 lesz.

Az a baj, hogy hát, van egy szerencsés mód, de ez nem feltétlen jön be mindig és van hogy 4-5 órát elszórakozik mire eljut oda, de megesik, hogy helyreáll a rendszer magától. Ezt meg lehet próbálni pl éjjelre hagyni hadd dolgozzon.

Viszont ha nem segít akkor kell egy Win telepítő lemez és arról bootolni, és kijavítani a rendszert. Szóval először a fentebbi kivárást kéne megpróbálni ha az nem lesz sikeres, akkor jön ez a második módszer.

Lemezed van kéznél, illetve telepítést csináltál már?

2021. nov. 15. 00:29
 25/122 A kérdező kommentje:

Igen, sejtettem, hogy igazából nem a monitorral van probléma, de amúgy meg mégis.

Most is éppen megy odafönn az emeleten, gondolom még mindig "dolgozik".

Sosem csináltam telepítést, és fogalmam sincs arról sem, lehet e ilyen lemezem valahol. :/

A neten nézelődtem most, mit lehetne tenni, valaki az F9-et írja, hogy azt kéne nyomogatni, és talán a csökkentett mód bejön valahogy.

2021. nov. 15. 00:34
 26/122 anonim ***** válasza:

F8 hozná be a csökkentett módot, de az itt nem fog segíteni, az a baj a frissítés közben nem nagyon szabad beleavatkozni, sérült pár rendszerfile, azokat próbálja kijavítani. Erre van esély, de ez tényleg akár órákig eltarthat, ennyiből érdemes hagyni aztán reggelre lehet helyreállítja magát.

Viszont így, hogy még nem csináltál telepítést, akkor ezt a megoldást szerintem így házilag nem ezzel kéne kezdeni, főleg ha vannak fontos dolgok a gépen amiknek nem kéne hogy elvesszenek.

Az a baj, amennyire tudom az ország középső részén élsz, tudnék benne segíteni, csak az ide nekem bő 200km sajna.

2021. nov. 15. 00:38
 27/122 A kérdező kommentje:

Értem. Egyelőre minden ugyanaz, ami volt, megnéztem most.

Remélem helyreáll akkor reggelre.

2021. nov. 15. 00:45
 28/122 anonim ***** válasza:
Hát ha nem áll helyre akkor a lemezről helyreállítás jön sajna, mondjuk ha nincs semmi olyan a gépen ami fontos, akkor akár egy tiszta Windows telepítés még az egyszerűbb verzió,
2021. nov. 15. 00:46
 29/122 A kérdező kommentje:

Hát azért lennének rajta fontos dolgok.. :/

Külön jó, hogy az egészhez nem értek egyáltalán gyakorlatilag...

2021. nov. 15. 00:54
 30/122 anonim ***** válasza:

Hát így ha nem jön helyre reggelre így távolról leginkább azt merném csak javasolni, hogy informatikushoz elvinni. Azért kérdeztem, hogy korábban csináltál-e ilyesmit, mert akkor még így távolról is max lépésről lépésre leírtam volna a dolgokat. De így hogy egyáltalán nem illetve vannak olyan dolgok amik fontosak a gépen, inkább nem érdemes kockáztatni, hogy elvesszenek.

Javítható a dolog az viszont biztos.

2021. nov. 15. 01:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!