Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit kellene pontosan csinálni,...

Mit kellene pontosan csinálni, ha a monitort ugyan be lehet kapcsolni egy számítógépen, viszont 1-2 másodpercre jön csak be a kép, utána kialszik?

Figyelt kérdés

Majd ha kikapcsolom a monitor gombját, és utána újra be, akkor ugyanez ismétlődik mindig. Ilyenkor mi van? Sajnos nem értek hozzá.

A monitort kellene elvinni egy szervízbe, vagy valami informatikushoz? Vagy az egész gépet úgy ahogy van?

Esetleg célszerűbb lenne ha kijönnének megnézni?

Találtam egy cikket hozzá, aminek az utolsó része idevág, de nekem ez még így is elég magas.

[link]

2021. okt. 2. 01:57
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/122 anonim ***** válasza:
Hát ha magától kikapcsol az nem jó jel. Általában gyengélkedő kondenzátorok vagy melegedés szokott ilyet okozni, hogy amgától kikapcsol, aztán idővel vissza lehet majd újra ismétlődik.
2021. dec. 22. 11:43
 102/122 A kérdező kommentje:
Most meg kialszik, aztán rá pár mp-re visszajön, majd megint ugyanez egyfolytában. Már megint új monitor kell??? Hihetetlen...
2021. dec. 22. 11:44
 103/122 A kérdező kommentje:
Kezd már elegem lenni ebből az egész gépből, el van átkozva.
2021. dec. 22. 11:53
 104/122 A kérdező kommentje:
Lehet az a baj, hogy éjszakára elfelejtettem kikapcsolni a monitort?!
2021. dec. 22. 12:34
 105/122 anonim ***** válasza:

Hát, az a baj, ezt is ha elvinné az ember szervízbe lehet több lenne a munkadíj mint a csere.

Attól nem lehet baja, inkább az idő, kondenzátorok kiszáradnak stb.

2021. dec. 22. 13:21
 106/122 A kérdező kommentje:

Most este megint hasonlóan viselkedik. Kialszik pár másodpercenként, majd visszajön egyből.

Illetve még azt figyeltem meg, hogy amikor ki volt kapcsolva a gép, akkor is be-be kapcsolt a monitor. Szerintem éjszaka is ez lehetett akkor, és nem én felejtettem el kikapcsolni.

És akkor most ezzel mi fog történni, pár nap és már be sem lehet majd kapcsolni?

Hát szuper, és akkor most havonta, kéthavonta cserélgessem a monitorokat, vagy amennyi ideig épp bírja?!

2021. dec. 22. 21:45
 107/122 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy hosszú távon így amrad, bár használni így sem épp ideális, de az is lehet, hogy egyszer nem kapcsol be többet.

Sajna ezt nem lehetett kivédeni, mármint hogy a pakliban benn van hogy elromlik, csak sajna ez most kifejezetten rosszul jött ki, hogy épp most jutott el oda nem sokkal a csere után.

2021. dec. 22. 21:53
 108/122 A kérdező kommentje:

Hát ez tényleg rosszul jött ki, szinte használhatatlanná vált, vagyis éppenhogy csak használható így.

De ha megjavítanák ezt, vagy az előzőt, nem lehet hogy azzal többre menne az ember, hisz az azért igencsak hosszú távra szól biztosan, nem?

2021. dec. 22. 22:16
 109/122 anonim ***** válasza:
Csak árban ahova ki fog jönni, jóformán oda ér az ember, hogy egy olcsóbb darabot boltban tud már vásárolni.
2021. dec. 23. 08:41
 110/122 A kérdező kommentje:
Azóta az történt, hogy tegnap este a lefekvés előtti 1 órában már jól működött, nem volt semmi baja. Ma is használtam sokat, és ma sincsen semmi baja.
2021. dec. 23. 22:13
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!