Mit kellene pontosan csinálni, ha a monitort ugyan be lehet kapcsolni egy számítógépen, viszont 1-2 másodpercre jön csak be a kép, utána kialszik?
Majd ha kikapcsolom a monitor gombját, és utána újra be, akkor ugyanez ismétlődik mindig. Ilyenkor mi van? Sajnos nem értek hozzá.
A monitort kellene elvinni egy szervízbe, vagy valami informatikushoz? Vagy az egész gépet úgy ahogy van?
Esetleg célszerűbb lenne ha kijönnének megnézni?
Találtam egy cikket hozzá, aminek az utolsó része idevág, de nekem ez még így is elég magas.
Hát, az a baj, ezt is ha elvinné az ember szervízbe lehet több lenne a munkadíj mint a csere.
Attól nem lehet baja, inkább az idő, kondenzátorok kiszáradnak stb.
Most este megint hasonlóan viselkedik. Kialszik pár másodpercenként, majd visszajön egyből.
Illetve még azt figyeltem meg, hogy amikor ki volt kapcsolva a gép, akkor is be-be kapcsolt a monitor. Szerintem éjszaka is ez lehetett akkor, és nem én felejtettem el kikapcsolni.
És akkor most ezzel mi fog történni, pár nap és már be sem lehet majd kapcsolni?
Hát szuper, és akkor most havonta, kéthavonta cserélgessem a monitorokat, vagy amennyi ideig épp bírja?!
Lehet, hogy hosszú távon így amrad, bár használni így sem épp ideális, de az is lehet, hogy egyszer nem kapcsol be többet.
Sajna ezt nem lehetett kivédeni, mármint hogy a pakliban benn van hogy elromlik, csak sajna ez most kifejezetten rosszul jött ki, hogy épp most jutott el oda nem sokkal a csere után.
Hát ez tényleg rosszul jött ki, szinte használhatatlanná vált, vagyis éppenhogy csak használható így.
De ha megjavítanák ezt, vagy az előzőt, nem lehet hogy azzal többre menne az ember, hisz az azért igencsak hosszú távra szól biztosan, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!