Miért illegális kritizálni a linuxot?
#200 "Melyik linuxos hsz volt kreténség?"
A te és a másfél pipás haverod összes hozzászólása.
Kérdező!
1. A 196-os hozzászólással egyetértesz vagy kiegészíted?
2. Te magadat gondolom azért e fölé helyezed. Definiáld pontosan hova.
Mert gondolom egyedi szint. De ha mégis az átlagba sorolnád magad, azt is írd meg.
A második kérdésem a 196-os anonimra is vonatkozik.
Kérdező!
"Nem láttam még olyat, hogy külön ráírják egy hardverre, hogy linux kompatibilis. Ez is baromság."
És én azt hol mondam Neked, hogy ezt ráírják?
A Hardware-t venni tudni kellből te ezt szűrted le. A leszűrésed baromság. Azzal egyetértek.
Az a baj, hogy ezt sem tudod hol és milyen módon lehet HIVATALOS FORRÁSBÓL/ÚTON megnézni. ÉS ilyen tudatlanságokkal ítélkezel.
"Bocsáss meg, nem tudtam hogy te vagy IT-sek királya."
Egyáltalán nem vagyok az IT-sek királya, viszont Te olyan alacsony szinten vagy informatikailag, annyira bizonyítottat fogalmatlanságodat többízben, hogy magadon kívül senkivel nem szabadna vitatkoznod.
#200 "Nem láttam még olyat, hogy külön ráírják egy hardverre, hogy linux kompatibilis. Ez is baromság."
Pedig láttam több laptopot is, amire gyárilag Ubuntu volt telepítve, még a matrica is rajta volt ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!