Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért nem fejlődök?

Miért nem fejlődök?

Figyelt kérdés
Miért nem fejlődök? Pihenés megvan naponta 10-11 óra alvás,étrendem van,edzésen változtattam,intenzív, 1 és fél hónapja is ennyi kg voltam mint most. Én túledzésre vagy kevés folyadékra gyanakszom. Szerintetek mitől van ez? Válaszokat előre köszönöm.

2015. júl. 1. 20:14
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
Általában a kajával szokott lenni a probléma.Egyébként nem írtál le semmit az étrendről meg az edzéstervről. A másik meg , hogy 1 és fél hónap után ne várj sokat ezt a sportott évekbe mérik, tehát kitartás és fejlődni fogsz ha 2 év múlva se fejlődsz akkor elkezdhetsz aggódni. Az étrendednek számolj utána h megvan e a napi kalória mennyiség. Kitartás és meglesz az edzés eredménye! :)
2015. júl. 1. 20:18
 2/51 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, de 7 hónapja edzés és az elmúlt 1 és fél hónapban nem fejlődtem, étrendemben 5076kcal,79g zsír, 751g szénhidrát, 330g fehérje normális kajákból, az edzésem meg 4 napos osztott.
2015. júl. 1. 20:21
 3/51 anonim ***** válasza:

Valószínűleg ektomorf lehetsz. Ilyenkor a szénhidrátra kell odafigyelni különösen, meg persze a fehérjére is. Mielőtt lepontoznátok, hogy a szénhidrát csak energiát ad, izmot nem épít, ami igaz, mégis a szénhidrátot emelném ki, amire oda kell figyelni, mert tapasztalatból mondom, hogy sokan csak a "fehérje legyen meg a többi nem számít" felfogással gondolkoznak, amivel nem lehet tömeget növelni, főleg ektomorfként. Tömegnövelésnél nyilván előfordulhat, hogy zsír is jön fel, képzeljük el, hogy egy rendkívül nehezen hízó, ráadásul edzés mellett, mennyi szénhidrátot kell fogyasztani! Van olyan aki tud 1g / tskg fehérje mellett is fejlődni, ennyit általában könnyű bevinni, a szénhidrát bevitellel már lehetnek gondok.

Az edzésről annyit, hogy arról könyveket írnak. Azt most itt nem tudom részletesen leírni: (Sárga Kapszula; Wittmann Zsolt: Powerbuilder) Lényeg a variáláson van, és igyekezzünk a túledzést elkerülni. Igyekezzünk megtiltani magunknak azt a gondolatot, hogy nem fog menni... és próbáljunk meg agyilag felülkerekedni a súlyokon, mert sokszor ez a limitáló tényező.

A moriváció is szintén nagyon fontos.

2015. júl. 1. 20:35
 4/51 anonim ***** válasza:
milyen magas vagy?
2015. júl. 1. 20:35
 5/51 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ
2015. júl. 1. 20:37
 6/51 A kérdező kommentje:
182cm
2015. júl. 1. 20:37
 7/51 anonim ***** válasza:
és minek neked 5000kcal?
2015. júl. 1. 20:39
 8/51 A kérdező kommentje:
Hát elvileg úgy jobban fejlődik az izom, mert több tápanyaghoz jut
2015. júl. 1. 20:45
 9/51 anonim ***** válasza:
és ennyitől nem hízol?
2015. júl. 1. 21:19
 10/51 A kérdező kommentje:
Szerintem fogok, de elsődleges célom az izom növelés, utána letudok szálkásítani
2015. júl. 1. 21:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!