Miért nem fejlődök?
1. Nem edzel jól
2. Nem kajálsz jól
3. Nem pihensz eleget
Mind a háromnak stimmelni kell a fejlődéshez. Ha egy vagy több tényező hibádzik, nem fogsz izmosodni.
45-60 percet tornázok, szinte addig amig csak birok, izomlazam is van tole.
eleg jol kajalok sok csirkemell, marhahus, hal, túró, tojás, csak TK kenyér.
elég sokat pihenek lehet mondani a kelleténél tobbet is, 3x edzem 1 héten
hétfo- fekvotamasz ( tobb féle )
csutortok - húzódszkodás (2 fajta )
vasárnap - fekvotamasz ( -ll- )
szerda húzódszkodás ( -II- )
szombat fevo2-3 hettel utana
eloszor bemelegites utan ment 10 fekvo, 2-3 hettel utana mar 20, de aztán a szeriakban megint csak 10 megyen. Ugyan igy a huzodszkodassal.
Bevallom a kaját nem mérem ki de vacsira megeszek 100g rizst 350g csirkemellel néha. 180cm 75kg vagyok
Ez édes kevés már ne haragudj.
A kaját is jó lenne ha legalább nagyjából tudnád mennyit viszel be. Én se centizem ki de tudom, hogy 2000-2300kcal között vagyok (szálkásítok). Az már csak hab a tortán hogy pontosan tudom miből mennyi kalória jött be, és abból viszek be több kalóriát amit jobban tolerál a szervezetem.
Hát nem tudom, én múlthét szerdán olyan melleztem, hogy még tegnap is éreztem kicsit, de mégis nyomattam megint egy odaba$zós mellezést :D
Sima tornától nem leszel annyira kész, hogy ne edzhess újra az adott izomra.
Tessék, pl nekem így néz ki a hasazásom, és ezt minden másnap megcsinálom, pedig sz@rkész lesz tőle a hasizmom:
https://www.youtube.com/watch?v=zGbn3NWPVwc
Igazából ki kell ismerned a tested, ez ilyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!