Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért nem fejlődök?

Miért nem fejlődök?

Figyelt kérdés
2 hónapja tornázom, első pár hétben rohamosan fejlődtem, (több sorozatot tudtam lenyomni) de már 1 hónapja ugyan ott vagyok. (saját testsúlyos edzés, étkezéssel nincs gondom)
2015. jún. 25. 17:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nagyon kevés amit, csinálsz, azt viszont sokszor. Kezdőként heti három nap bőven elég, de sokkal nagyobb intenzitással, több gyakorlattal, és teljes testre. Ha saját súllyal akarsz edzeni, akkor olvasd el a fegyencedzést. A kajára meg figyelj jobban. Próbálj napi 2 gramm\ tskg fehérjét fogyasztani, a szénhidrátot és a zsírt meg úgy lődd be, hogy kalóriaplusszban legyél, de ne zsírosodj túlságosan. A builderen vannak fent mintaétrendek, nézegesd meg. A tömegnövelő étrendek között keresgélj! Olvass utána a testépítéa alapismereteknek!
2015. jún. 26. 07:21
 12/14 anonim ***** válasza:

Leírom, hogy mit csinálj:

Fekvőtámasz

Húzódzkodás

Tolódzkodás

Guggolás/Bolgár guggolás

Vádli állva

Hasprés

Lábemelés

Hiperhajlítás

Ezt végezd, hétfőn-szerdán-pénteken, esetleg kedd-csüt.-szombaton. Egy nap edzés, egy nap pihenő. Rendszert kell belevinni és egy-két gyakorlattól nem leszel erős. Étrended meg legyen, ha lehet.

2015. jún. 26. 11:14
 13/14 A kérdező kommentje:
Jó étrenddel, heti 4 edzéssel és heti 3 aerobikkal elérhetek egy jó alakot?
2015. jún. 29. 23:34
 14/14 anonim ***** válasza:

Aerobra gondolsz ugye? :-D

Amúgy igen!

2015. jún. 29. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!