Lassan 2 éve edzek, egész szépen is fejlődök viszont igen. A mellem nem nő. és egyre jobban zavar. Kipróbáltam már 1-2 edzés tervet amivel el lehet érni hogy nőjön a mellem de semmi. Van olyan akinek ugyan ez volt a problémája és orvosolta ezt?
Hétfő:
fekvenyomás ferdepadon: 4x12,10,8,6
tárogatás vízszintes padon: 4x12
tárogatás pec-dec gépen : 3x15
Csütörtök :
Fekvenyomás : 4x12,10,8,6
negatív pados nyomás : 3x12,8,6
Fekvenyomás ferdepadon kézi súlyzóval: 3x12
tolódzkodás : 3x12
Ennyi
Én azt javasolnám,mivel tömeget akarsz növelni,hogy ne csinálj ilyen nagy ismétlésszámokat.Inkább nagyobb súllyal és kevesebbet.
A másik,hogy nekem nincs melledzés fekvenyomás nélkül.
Az alapgyakorlat.Az mehet piramisban.
Utána jöhet a többi.
De az is lehet,hogy a genetikád miatt nem fejlődik a mellizmod.
Nem vagyunk egyformák.
1-es
Jelenleg mennyivel nyomsz fekve?
Mostantol ugy vegezd a fekvenyomast hogy megallitod a melleden 1 mp-re es garantaltan elkezd nőni a melled.
Ja es hagyd el a tarogatasokat? Helyette nyomj fekve heti 2x és mellette menjen kezisulyzos nyomas ferdepadon. Azt nem kell megallitanod es csak addig nyomd ki amig ossze tudod huzni a lapockad
Neked nincs egyedi problemad. Egyszeruen kicsi vagy. Nem eszel eleget nem alszol eleget es punci modon edzel. 2 ev utan az 50 kg arulkodik.
Kezdd el ezt az edzestervet.
Állits össze magadnak egy étrendet.
És limitáld az internetezést (facebook stb, kivéve ha valamilyen munkához kell) napi 1 órára. Így valoszinuleg hamar el fogsz aludni. És az alvásod is meglesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!