Jó lesz diétának ha egész nap salátát eszek csirkemellel plusz emellett egy komolyabb étkezés és edzés után feherje+valamennyi gyors ch?
Figyelt kérdés
2015. febr. 24. 20:08
1/7 anonim válasza:
persze, tökéletes, csak akkor ne a testépítés kategóriában írogass, mert ennek ahhoz semmi köze.
2/7 A kérdező kommentje:
Ha diétáról van szó és megvan a megfelelő fehérje(gramm), minimális chval akkor mi a gond?
2015. febr. 24. 20:21
3/7 anonim válasza:
nem írtál semmit, hogy fogyni akarsz, vagy nőni, a minimális chból gondolom, hogy fogyni, de zsírokat is kellene fogyasztani, valamint a kérdésből az sem derült ki, hogy bármi megvan, csak, hogy salátát meg csirkét eszel... ezzel nem tudunk mit kezdeni, ha nem adsz át információt, akkor hogyan elemezzük azt?
4/7 anonim válasza:
Mi a cél? Mert étrendnek (igen ezt jelenti a diéta) nem lesz jó ez, ha tömegelni akarsz.
5/7 A kérdező kommentje:
A diéta étrendet jelent,rendben 3as.
Na szoval százhúsz, úgy gondoltam, hogy a nap nagy részében zöldségeket(paradicsom uborka saláta stb) eszek csirkemellel, plusz edzes után feherje+ch.
És tudom, hogy ez nagyon keves ch ezért gondoltam, hogy ezek mellett még egy "teljes étkezés" - t beiktatnék. (ez ami éppen itthon található étel lenne)
2015. febr. 24. 22:15
6/7 A kérdező kommentje:
Gyengébbek kedvéért irónia volt az első mondatom.
2015. febr. 24. 22:16
7/7 anonim válasza:
Írd be google-be, hogy "diéta szó jelentése".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!