Edzés utáni étkezésre mit ajánlanátok, ha a teremből egyből indulok suliba és nem tudom hol megmelegíteni a kajámat? Valami olyan kéne amit gyorsan meg lehet enni és nem igényel melegítést.
Most nem azért, de én csináltam már nem egyszer olyat, hogy bementem valami büfébe, vagy kajáldába ahol van mikró, és megkértem hogy melegítsék meg. Nyilván hosszú távon ez pofátlanság, de 1-2x összejöhet.
Teljes kiőrlésű kenyérből csinálhatsz szendvicset sonkával esetleg (nem, nem párizsival). Más nagyon nem jut eszembe.
Konditermekben általában van mikró.
Ott nem tudod megmelegíteni?
Én nem mondom hogy hidegen, inkább langyosan eszem a csirke+rizs kombót. Azért mert úton vagyok, vagy a vonaton nincs mikró, stb.
Nem a legkellemesebb, jobb lenne, ha meleg lenne, de így is teljesen ok.
Vagy azt is csinálhatod, hogy veszel kuszkuszt, elviszed szárazon, és automatákból forró vizet is lehet venni, felöntöd forró vízzel a kuszkuszt, bele a húst, és a forró kuszkusz felmelegíti.
Vagy vannak kifejezetten hidegen-finomabb ételek is.
De pl. ott van a csirkés szendvics is.
De vannak hordozható akár USB csatlakozós ételmelegítők/melegítős ételhordók, bár ha a "kishableányos" (:DDDD) minta nem áll jól, akkor mérlegelned kell hogy vagy viszel magaddal egyet, vagy eszed inkább hidegen/langyosan a kajádat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!