Itt az idő szálkásítani? (19\L)
Sziasztok!
168cm magas vagyok, egy éve ilyenkor 48-49 kg voltam. Azóta pár hónapot itthon edzettem, 3-3 hónapot konditeremben (közte 3 hónap szünet). Most 61.5-62 kg vagyok.
Anno olyan 17%-os volt a testzsírom, most kb. 21-22%.
A kérdésem az, hogy jó ötlet-e most elkezdeni szálkásítani lassú ütemben nyár végéig vagy még ehhez nincs elég izmom? Ez a 22% testzsír már soknak tűnik. (Főleg a fenekemen, szerintem nagyon csúnyán erős a csík a combomnál.)
Kép:[url= [link]
Előre is köszönöm a tanácsokat! 😊
Jogos:)
Montinak ez a baja, ha valakinek más a véleménye, mint neki,elkezd pattogni,hogy nála van a tapasztalat, meg ilyen dolgok.
Hagyjad Montez, betömegelve ilyen kis homokosokat eszünk reggelire.
Nem szégyenli magát, egy teljesen normális csajt itt szétfikáz. Ha apád nem mondta volna nővel nem beszélünk így.
Jézusom, szerintem a kérdező rajtatok röhög. Élmény volt olvasni az észosztásokat. Az egyik egy csipafészek, a másik meg egy öreg de azért le áll veszekedni a taknyossal, no comment.
Egyébként kérdező, nagyon dögös vagy szerintem, hajrá csak így tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!