Itt az idő szálkásítani? (19\L)
Sziasztok!
168cm magas vagyok, egy éve ilyenkor 48-49 kg voltam. Azóta pár hónapot itthon edzettem, 3-3 hónapot konditeremben (közte 3 hónap szünet). Most 61.5-62 kg vagyok.
Anno olyan 17%-os volt a testzsírom, most kb. 21-22%.
A kérdésem az, hogy jó ötlet-e most elkezdeni szálkásítani lassú ütemben nyár végéig vagy még ehhez nincs elég izmom? Ez a 22% testzsír már soknak tűnik. (Főleg a fenekemen, szerintem nagyon csúnyán erős a csík a combomnál.)
Kép:[url= [link]
Előre is köszönöm a tanácsokat! 😊
Egyéni, hogy kinek mi jön be, a szálkás csajok nekem sem jönnek be általában, de ő elég jól néz ki, és messze nem férfias.
Kérdező, neked szerintem meg nem kéne még szálkásítanod, szedhetnél még fel izmot. Ez a 22% egyáltalán nem vészes, főleg egy lánynak.
A képek 3/4 részén a p*csáját tolja ki.
Amúgy meg csak azért nem látszik mert nem feszíti be a hasát. Ha befeszítené látszódna az keményen hidd el.
Mindegy kívánom hogy akinek ez tetszik annak sikerüljön elérni/ilyen barátnőt találni, de nekem nem kellene ha ajándékba adnák se.
Hát a hatalmas kondisoknak biztos szexi egy Toldi, de én eddig akivel beszéltem mind undorodott tőle.
A szteroid megtette a hatását nála is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!