Itt az idő szálkásítani? (19\L)
Sziasztok!
168cm magas vagyok, egy éve ilyenkor 48-49 kg voltam. Azóta pár hónapot itthon edzettem, 3-3 hónapot konditeremben (közte 3 hónap szünet). Most 61.5-62 kg vagyok.
Anno olyan 17%-os volt a testzsírom, most kb. 21-22%.
A kérdésem az, hogy jó ötlet-e most elkezdeni szálkásítani lassú ütemben nyár végéig vagy még ehhez nincs elég izmom? Ez a 22% testzsír már soknak tűnik. (Főleg a fenekemen, szerintem nagyon csúnyán erős a csík a combomnál.)
Kép:[url= [link]
Előre is köszönöm a tanácsokat! 😊
De ki az aki a napi huszonnégyben feszít? Ezért írtam, hogy nem mindegy, hogy áll, stb.
Toldi Zsuzsi is csinos szerintem offszezonban, bár szerintem az a fizikum csak egy bizonyos mellméret felett lehet nőies (sajnos:D)
Szerintem nagyon csúnya, és ne felejtsük el hogy a mellméret már jobban köszönhető a sebészeknek mint az anyatermészetnek:)
Itt is meglátszik hogy a természet mindig okosabb mint az emberek
Zsuzsi már kox-ol. És ő ebből él. És igen, az a forma már nekem sem jön be. Naturálon nem kell félni a túlizmosodástól.
Kérdezőnk, a fitnessmodellek 99% szilikonmelle van.
Selejt vagy, drágám.:/
De ne add fel, egy szép napon eléred az átlagos testet.:)
Tudom, hogy szilikon, pont ezért, mert máshogy ennyi izommal nehezen lehetnének nőiesek szerintem.
Továbbá, azok a srácok, azaz egy részük, akik óckodnak az izmos lányoktól, ha oda kerülne a sor, egyet sem zavarnának ki az ágyukból (nem Zsuzsi szintű lányokra gondolok persze, hanem pl. Kandy-re).
Szerintem ha egy magyar sráctól kérdezed meg, mit gondol az izmos lányokról, rögtön a végletekre gondol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!