Itt az idő szálkásítani? (19\L)
Sziasztok!
168cm magas vagyok, egy éve ilyenkor 48-49 kg voltam. Azóta pár hónapot itthon edzettem, 3-3 hónapot konditeremben (közte 3 hónap szünet). Most 61.5-62 kg vagyok.
Anno olyan 17%-os volt a testzsírom, most kb. 21-22%.
A kérdésem az, hogy jó ötlet-e most elkezdeni szálkásítani lassú ütemben nyár végéig vagy még ehhez nincs elég izmom? Ez a 22% testzsír már soknak tűnik. (Főleg a fenekemen, szerintem nagyon csúnyán erős a csík a combomnál.)
Kép:[url= [link]
Előre is köszönöm a tanácsokat! 😊
A csípő picit megszaladt igen, de azért még nem vészes. Ahogy érzed... A has is jó, fenéknek is jó formája van, én még lehet ezt a hónapot végigcsinálnám, aztán május végétől szépen csökkenteném a szénhidrátot.
Boccs, de rossz a link:
Köszi Steph, eddig még nem töltöttem fel képet. Én is gondolkodtam rajta, hogy csak május végén kezdem el, köszi a megerősítést:)
Montizsolt: a cél az az lenne, hogy mindenhol szép izmos legyek, de még nőiesen. Mint pl. instagrammon kandykoat.
Rossz linket másoltál ki, de nembaj :D
Következő tömegelésnél lehet mehetne kevesebb szénhidrát, és nagyobb súlyokkal az edzés (bár nemtudom most hogy csináltad). Inkább menjen lassabban fel a tömeg, de minél kevesebb zsírral.
Azért 3 hónap kihagyás elég sok, főleg ha a kajád ezt nem követte. Combra is mehet nyugodtan tömeg, ehhez kell a nagy súlyos guggolás. De jó lesz ez szerintem. Hajrá ;-)
Köszi:) Majd akkor visszafogom a szénhidrátot.
Mindig azt a súlyt használom, amivel 8-12 ismétlés megy. A guggoló súlyom viszont nagyon megrekedt 40 kilónál. De lábtoló 90-100kg, combfeszítő 50kg, hip extension machine 65-70 kg (magyarul nem tudom), azok növögetnek, csak ez a fránya guggolás nem:D
Szerintem kandykoat vagy ki nem igazán nőies.
Inkább fitness formája van ami már enyhén férfias. Ha nem látszódna ennyire hogy izmos még szép lenne, de ez már nem tetszik.
Akkor az jó, boccs, nem szóltam (enyhe sztereótípia, de a csajok többsége az 5kg-tól már nem lép feljebb)
Guggolásnál meg kérj segítséget, hogy menjen még pár ismétlés mikor már elfáradtál utána is. Meg segítséggel jobban mered növelni a súlyokat.
Elöző, ha neked az férfias, akkor nemtudom milyen férfiakat ismersz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!