Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Biciklisként ebben a hűvös/hid...

Biciklisként ebben a hűvös/hideg és esős időben nem rossz munkába járni és látni a fűtött autókban közlekedő autósokat?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem vesz rá a lélek, hogy ilyen időben biciklire szálljak már.
2023. nov. 10. 15:36
 81/92 MGéza ***** válasza:
72%
#79: Akkor próbáld meg értelmezni amit írtam: Nem azt, hogy ha kell hanem, teszek a szabályokra. Hanem, ha a szabályhoz ragaszkodva akadályozok, feltartok, veszélyeztetek másokat vagy nem célszerű ott haladnom, a járműforgalom nem indokolja, kifejezett tiltás nincs, akkor nem használom. Például kicsiny városomban is van olyan rész ahol az elágazás előtt egy áruház felé kiágazik egy bringaút, de kb ugyanott van egy kanyarodósáv is, ami arra az útra visz ahová én megyek. Nos a szabály előírja, hogy be KELL mennem a kerékpárútra, majd a zebránál, az átvezetőnél átmehetek, hogy azután a túloldalon 10 méter után megszűnő kerékpárút miatt, ismét átmenjek a túloldalra. Gyakorlatban meg senkit nem akadályozok vagy veszélyeztetek a 200m alatt, amit az útelágazásig megteszek. Ugye, mekkora egy szabályáthágó majom vagyok?
2023. nov. 19. 13:01
 82/92 anonim ***** válasza:
32%

Hivatalosan a kerékpárút vonalát kéne követned, de nyilván azért ez nem mindíg életszerű. Látod milyen rugalmas vagyok.

Én nem is ezt tettem szóvá,hanem azt ha valaki kilométer hosszan halad az ott levő/nyilván lassúbb/kerékpárút melletti főúton,sokszor az autók mellett.Ez itt a bibi.

2023. nov. 19. 16:50
 83/92 anonim ***** válasza:
80%

Seggbe lehetne rúgni sokszor az úttervezőket is. Nem járnak és nem is jártak soha bringával, soha nem nézik meg az adott településen a kerékpárhasználatot, az értelmes útvonalvezetést, de hát a buszok útvonalait is direkt elcseszettre csinálják, hogy több jegyet vegyél.

Ha a kreszt betartják a tisztelt versenykedős országútisok, akkor nem akadályoznak senkit. De ha majomkodnak, direkt csalinkáznak a kocsik között, szerencsétlenkednek a fixin a piros lámpánál, vagy egymás mellett sőt ezen túl még mindenféle lámpa nélkül mennek, akkor másokat veszélyeztetnek.

2023. nov. 19. 18:21
 84/92 anonim ***** válasza:

83/Láttam olyan bicikliutat amerre jártam,ahol a kerékpárút egy fának vezetett, mert azt nem lehetett kivágatni a környezetvédők miatt....

Nyilván ezt azért kikerüli az ember,vagy nem arra megy, de én nem is erről beszéltem eddig.

A bicikliutak nyomvonala messziről sem normális mindig,de --azért tegyük a szívünkre e kezünket,--sokan nem is akarják ezeket használni-hiába építi

ezeket az állam.

2023. nov. 19. 19:12
 85/92 anonim ***** válasza:
100%

Mert csak statisztikának kell állambácsinak.

Úgy kellene építeni, hogy ösztönözzön a használatára és a kresz betaretására. De nem így építik. A szélesség is vicces. Hol 3 méter, hol 30cm, dehát az átlag számít, mert statisztikában és választáskor úgy mutat szépen. Na és a közvilágítás is csapnivaló egy utólog behúzott kerékpárút esetében, mert azt sem igazítják hozzá.

2023. nov. 19. 22:34
 86/92 anonim ***** válasza:
100%
Kivétel a BUBA,ott lehet döngetni,vannak is rendesen rajta.
2023. nov. 19. 23:08
 87/92 Alex Fly ***** válasza:
82%

Kicsit eltéetünk a tárgytól...

Mindenesetre a kedves kormányunk újfent bejelentette, hogy tárgyalják a KRESZ megreformálását -és a változtatások között már régóta szerepel a kötelező bringainfrahasználat eltörlése. Reménykedjünk, hogy belekerül és nem kell rá újabb éveket várni...

2023. nov. 20. 01:05
 88/92 anonim ***** válasza:
0%

Persze, csapjanak csak el még több embert.

Legyen ezzel is megindokolva Győrfi Pali celebkedésének szükségessége.

2023. nov. 20. 01:31
 89/92 anonim ***** válasza:
60%

88

Kedves tőled hogye ennyire aggódsz értünk, de nem kell, köszi. :)

2023. nov. 20. 09:45
 90/92 anonim ***** válasza:
78%
Én a mozgás miatt mentem ki pl tegnap és de, szar volt amikor rendesebben rákezdett az eső. Azt mondjuk leszarom, hogy ki milyen meleg autóban ül, ha ilyenekkel foglalkoznék a sarokban sírnék minden nap vagy nem tudom.
2023. nov. 21. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!