Biciklisként ebben a hűvös/hideg és esős időben nem rossz munkába járni és látni a fűtött autókban közlekedő autósokat?
Hivatalosan a kerékpárút vonalát kéne követned, de nyilván azért ez nem mindíg életszerű. Látod milyen rugalmas vagyok.
Én nem is ezt tettem szóvá,hanem azt ha valaki kilométer hosszan halad az ott levő/nyilván lassúbb/kerékpárút melletti főúton,sokszor az autók mellett.Ez itt a bibi.
Seggbe lehetne rúgni sokszor az úttervezőket is. Nem járnak és nem is jártak soha bringával, soha nem nézik meg az adott településen a kerékpárhasználatot, az értelmes útvonalvezetést, de hát a buszok útvonalait is direkt elcseszettre csinálják, hogy több jegyet vegyél.
Ha a kreszt betartják a tisztelt versenykedős országútisok, akkor nem akadályoznak senkit. De ha majomkodnak, direkt csalinkáznak a kocsik között, szerencsétlenkednek a fixin a piros lámpánál, vagy egymás mellett sőt ezen túl még mindenféle lámpa nélkül mennek, akkor másokat veszélyeztetnek.
83/Láttam olyan bicikliutat amerre jártam,ahol a kerékpárút egy fának vezetett, mert azt nem lehetett kivágatni a környezetvédők miatt....
Nyilván ezt azért kikerüli az ember,vagy nem arra megy, de én nem is erről beszéltem eddig.
A bicikliutak nyomvonala messziről sem normális mindig,de --azért tegyük a szívünkre e kezünket,--sokan nem is akarják ezeket használni-hiába építi
ezeket az állam.
Mert csak statisztikának kell állambácsinak.
Úgy kellene építeni, hogy ösztönözzön a használatára és a kresz betaretására. De nem így építik. A szélesség is vicces. Hol 3 méter, hol 30cm, dehát az átlag számít, mert statisztikában és választáskor úgy mutat szépen. Na és a közvilágítás is csapnivaló egy utólog behúzott kerékpárút esetében, mert azt sem igazítják hozzá.
Kicsit eltéetünk a tárgytól...
Mindenesetre a kedves kormányunk újfent bejelentette, hogy tárgyalják a KRESZ megreformálását -és a változtatások között már régóta szerepel a kötelező bringainfrahasználat eltörlése. Reménykedjünk, hogy belekerül és nem kell rá újabb éveket várni...
Persze, csapjanak csak el még több embert.
Legyen ezzel is megindokolva Győrfi Pali celebkedésének szükségessége.
88
Kedves tőled hogye ennyire aggódsz értünk, de nem kell, köszi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!