Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Biciklisként ebben a hűvös/hid...

Biciklisként ebben a hűvös/hideg és esős időben nem rossz munkába járni és látni a fűtött autókban közlekedő autósokat?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem vesz rá a lélek, hogy ilyen időben biciklire szálljak már.
2023. nov. 10. 15:36
 71/92 anonim ***** válasza:
100%
70/Oké,értem.Igaz.
2023. nov. 18. 21:58
 72/92 anonim ***** válasza:
30%

#69, #70, ti is utàljátok egymást az utakon. Amilyen arrogáns sok autós, nem is csoda. Tipikus magyar mentalitás. Valakit utálni kell.

Egyébként mint már írtam, ti sem húzodtok le a kátyús útszélre, a másiktól mégis elvárjátok ezt. Ez nem kettős mérce?

Vannak normális autósok is, de ez a kissebbség sajnos.

2023. nov. 19. 08:48
 73/92 MGéza ***** válasza:
31%
#72: Hagyd, akik szerint mi csak beképzelt majmok vagyunk, azok nem azért járnak a kerékpáros kérdések csoportba, hogy érdemben válaszoljanak. Itt élik ki a frusztrációjukat. Egyetlen örömük, hogy legalább itt, lepontozással jobbak kicsit. :)
2023. nov. 19. 09:00
 74/92 anonim ***** válasza:
25%

72/Én nem vagyok autós,és havi 350 km körül tekerek vegyesen a városban,és sokszor a BUBÁN is,de az tényleg nonszensz hogy csak egy páran használjuk a kiépített bicikliutakat.A "mezeseknek" mindent lehet,/csak halkan jegyzem ezt meg./

Utálni meg nem utálok senkit,mert magam is bringázom,úgyhogy ez a célzás nagyon nem jött be.

2023. nov. 19. 09:04
 75/92 anonim ***** válasza:
M Geza:A kerékpárcsoportba inkább a technikai kérdések a dominánsak,és hogy milyen biciklit vegyek./ megéri-e 70-80 ezerért egy MTB????/
2023. nov. 19. 09:13
 76/92 MGéza ***** válasza:
82%

#74: Honnan veszed, hogy a "mezesek" városban is az autók között hajtanak? Még a "mezeseknek" is van annyi eszük, hogy vagy ne veszélyeztessék magukat nagy városi forgalomban, vagy ne ott eddzenek, vagy ne országúti kerékpárt használjanak ott ahová nem az való.

Ja a mezeseknek mindent szabad? Hát nem. Jártam például Velencei tónál, a "mezesek" nem a kerékpárutat használták, mert tele volt turistával, nem akartak mindenkit kerülgetni, tehát felmentek a közútra. Ők nem bámészkodási meg hétvégi kikapcsolódási céllal jártak arra, ennyi. Hogy te ezen hisztizel meg fel vagy háborodva akkor gondolj bele kinek tett volna jót, ha a kerékpárutat használták volna mégis? Balatonnál is láttam, igen. Az az ember nem tehet róla hogy ott lakik, esetleg oda született, tehát ha sportolni akar, akkor nem csak azért lassan menni, mert a kerékpárút minősége vagy forgalma nem tesz lehetővé normális tempót. Persze szabály szerint lehet vele ordibálni hogy húzzál a kerékpárútra, csak épp semmi értelme, ezt kéne felfogni.

2023. nov. 19. 09:21
 77/92 MGéza ***** válasza:
60%
#75: Több helye és értelme van, mint de miért mennek az outisok máshol típusú véget nem érő körtáncnak. Nem fogjátok fel hogy azért, mert a kerékpárút nem alkalmas illetve nem arra van kitalálva, amire mi a kerékpárunkat használjuk az utakat. Mármint, amikor azt a kerékpárt használjuk amikor ki vagytok akadva ránk.
2023. nov. 19. 09:29
 78/92 anonim ***** válasza:
74%

76/Igen inkább az autók között mennek.A kerékpár az kerékpár,és a kerékpárutak a kerékpárokoknak lett megépítve.

Teljesen mindegy a kerékpár típusa,ott kéne/!/ haladni rajta.

Edzésre a városi közutak nem valók,arra ott a BUBA,vagy ki kell menni a városból,mint ahogy sokan meg is teszik az autó tetején,vagy a fenekén hordott bringákkal.

Autók között hajtani a városban több mint veszélyes,amikor sokszor ott van mellette a bringaút,hiszen ezért fordít erre rohadt sok pénzt az állam.

/Jó példa erre a Nagytétényi út,ahol a kerékpárúton "mezest" még nem láttam, mellette az országúton tekernek, aztán ha rájuk dudálnak akkor csodálkoznak./!/

2023. nov. 19. 12:04
 79/92 anonim ***** válasza:
25%

Ti cináljátok a fesztivált, nem tűnt még fel?

Nekem kocsim sincs, de van 3 bringám. Még országútim is. Mégse vagyok olyan seggfej, hogy nem tartom be a kreszt.

2023. nov. 19. 12:07
 80/92 anonim ***** válasza:
Akkor te nagyon rendes vagy, bár ezt látnám menet közben én is.Sajnos nem ez a tapasztalat.
2023. nov. 19. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!