Biciklisként ebben a hűvös/hideg és esős időben nem rossz munkába járni és látni a fűtött autókban közlekedő autósokat?
Fiatalok vagytok. Ha már fáj a derék a térd hamar kiderül,hogy milyen szimpi hogy nem kell tekerni.
Persze ha jó az idő akkor a test is jobban működik...
Nem.
Két autóm is van itthon tele tankkal a garázsban. Ráadásul nem valami ócska tragacsok. Az egyik egy 2018-as, az adott típuson belül elérhető legmagasabb felszereltségű biturbós dízel. Ennek ellenére a jelenlegi időjárásban is biciklivel járok munkába. Tegnap egy kicsit meg is áztam.
Szóval ez nálam egyáltalán nem pénz kérdés. Hanem szeretek tekerni. Úgyis többnyire egész nap irodában ülök. Legalább ennyi mozgás reggel meg délután szerintem kell. Nekem legalábbis direkt jól esik. Punnyadhatnék 10-10 percet a fűthető, szellőztethető bőr ülésben is. De nekem hiányozna a mozgás. Pedig annyira már fiatal sem vagyok, a 4. X-ben vagyok.
Egyébként pont a mostani időt szeretem. Vagyis az esőt nem. De a hőmérséklet most a legideálisabb, 10 fok körül. Ez még nem hideg, de hegyre felfelé tekerve se ömlik rólam a víz, mint nyáron a 40 fokban. Nagyjából olyan 0, -2 fokig elvagyok a biciklin. Ekkor is inkább csak a kezem fázik annak ellenére, hogy van kesztyűm. Ez alatt már nekem is hideg és akkor autóra váltok.
11
Megfelelő öltözettel és megfelelő kerékpárral. :)
A bringájuk oké, van tisztességes sárvédője, azon kacsafarok elöl-hátul.
Valóban zárt láncvédő és lehetőleg zárt dob vagy görgősfék, vagy kontra.
(gyereket bedugják a sátor alá a módosabbak a bulliton, harrylarryn)
De a ruházatuk hogy állítódik össze? Én esernyővel képtelen vagyok bringázni és veszélyes is lenne.
Nem szoktam ilyenre gondolni, mert az ember a mai világban nem azért ül a bringán, mert nem tudna másban ülni, csak szeretne valamit másképpen csinálni, mint a nagy átlag.
Én is inkább azokat sajnálom, akik autóban ülnek, ők a modern rabszolgák,és a kerékpárral én sokkalta szabadabb vagyok már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!