Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » E-rollerrel közlekedők: ti...

E-rollerrel közlekedők: ti hogy oldjátok meg az irányjelzést?

Figyelt kérdés
Nemrég vettem egy e-rollert. Én elsősorban falusias, gyér forgalmú környezetben használom, de érdekelne, hogy a városban miként oldható meg. A biciklin használt, kéz kinyújtás némileg veszélyesebbnek tűnik nekem.

2021. nov. 13. 10:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A varosban latott villanyrolleresekbol kiindulva konkretan sehogy, mindegyik megy mint a homalyokor es kb. akkor veszed eszre hogy kanyarodik, amikor mar megtette. Teny, hogy index nyilvan nincs ezeken, a kormanyt elengedni szinten nem jo, ugyhogy lehetoseg se sok van jelezni.
2021. nov. 13. 13:41
 2/4 anonim ***** válasza:
64%
Sehogy. Majd észreveszik.
2021. nov. 13. 14:42
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
ha lassítasz talán ki tudod nyújtani a kezed, bár még én sem láttam senkit, mennek mint a mérgezettegér
2021. nov. 13. 14:47
 4/4 anonim ***** válasza:
47%
Sehogy. Nézek, nem megyek ki senki elé, ennyi. Cserébe nem várom el, hogy beengedjenek. Nem tudom elengedni a kormányt meg tekeredni, mert borulok, mint a bili.
2021. nov. 13. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!