Derbi Senda. Miért villog a hátsó lámpa irányjelzés közben?
Figyelt kérdés
Előbb kimentem, ráadtam a gyújtást, megnéztem működnek-e az irányjelzők és működnek, mind a 4, csak össze vissza villognak, villog a műszerfal, villog az üzemanyag jelző, pedig van benne és az irányjelzés abbahagyásával elmúlik a villogás, villog az irányjelzővel együtt a hátsó lámpa is, azt írja hogy 1,2,3,4 vagy 5 km/h-val megyek, de ha a dudát nyomom akkor is fel megy a sebességmérő. Este pedig látszik hogy az első lámpa is villog, nem világít folyamatosan ugyan úgy, de nem is sötétedik el teljesen. Mi lehet a baja? Nem rég volt széthúzva a blokk, az előtt nem volt ilyen baja.2021. szept. 13. 19:15
1/6 A kérdező kommentje:
Sőt, már 130-at meg 190-et is ment úgy hogy közben 1 helyben állt, és az óra is visszaállt 0:00-ra
2021. szept. 13. 19:25
3/6 A kérdező kommentje:
Szerintem nincs, járó motornál is csinálja
2021. szept. 13. 20:08
4/6 anonim válasza:
Rossz az aksi. Nincs kapacitása, nagy a belső ellenállása, nem simítja ki a generátor lüktető egyenfeszültségét, és a legkisebb terhelésre is leesik a feszültsége. Tölteni kár, ezt már nem lehet.
5/6 anonim válasza:
A leírtak szerint, vagy a műszerfal egyenirányítója pukkadt el, vagy -egy kis szerencsével- csupán egy kis figyelmetlenség(testelési hiba).
Ezért mondom, hogy egy amatőrnek fölösleges belebabrálni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!