Biciklisként ebben a hűvös/hideg és esős időben nem rossz munkába járni és látni a fűtött autókban közlekedő autósokat?
51/A szabály az szabály mindenkinek!Legalábbis illene betartani,mindenesetre
a rendőr szólat érte,de általában elnézik.
Az észszerűség a BUBÁ-n kezdődik,ott lehet döngetni,mert arra van.
Ez a szabályokra hivatkozás mindig akkor jön, amikor az érvek már elfogynak. :)
Én amúgy jobban szeretek a bringaúton menni, de van az a szar minőségű út amiről inkább lemegyek a 8 bar-ra fújt gumijaimmal, különben egész egyszerűen fáj, és a bringának is rosszat tesz.
57
Amúgy én ezért szeretem a BuBát, mert ott alig vannak családok meg lassú bringások, mert annyira elültetették az emberek fejébe hogy az milyen nehéz, hogy csak az edzettebb bringások mernek arra menni. :D De ugye nem lehet állandóan ugyanott tekerni.
MGéza
Értelek én. De az, hogy más nem szabálykövető, attól te még nem leszel kevésbé szabálytalan, ha megszeged. Mindenki vérmérséklete szerint szegjen meg szabályokat, de legyen tisztában vele, hogy az következményekkel járhat. Jó esetben csak ledudálnak az útról, de ha ezzel a cselekménnyel másnak kárt okozol, jogosan fognak megrángatni.
A balatoni körverseny, nem tudom, hogy jön ide. Az egy részben lezárt, kísérőkkel biztosított sportrendezvény. Kétlem, hogy a kerékpárúton kellene teljesíteni.
De ha te edzel, azt forgalomban teszed. És ilyenkor ha tetszik, ha nem, a KRESZ szabályai érvényesek rád is.
A balatoni kerékpárútverseny szerintem tök jó ötlet, legalább mindig megcsinálják az utat. (legalábbis remélhetőleg)
Közforgalomban pedig ne versenykedjen már senki. Autóval-motorral se lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!