Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Napi 15 km biciklizés közleked...

Napi 15 km biciklizés közlekedő tempóban mit eredményez?

Figyelt kérdés
Fogyni lehet vele? Ha pl nem eszek annyi szemetet mint eddig
2016. nov. 11. 22:36
 1/9 anonim ***** válasza:

Attól függ mit értesz közlekedő tempó alatt és milyen az adott bringa illetve milyen úton haladsz, milyen áttéttel.

Egyszerűen hangzik ugye? :D

Pl. közlekedő tempó egy országúti bringával (25km/h) sima aszfalton magas áttéttel nem sok mindent edz meg annyira könnyen suhan.

Viszont egy jó nehéz montival széles gumival ha tartasz egy 18km/h-s tempót akkor már meg tud edzeni a 15km táv is minden nap.

De fogyáshoz ez nagyon kevés, viszont szív és érrendszer edzésnek kiváló.

Bringázás már inkább izmosító tud lenni ha az ember komolyan nyomja de azt nem dagin kell elkezdeni :)

Szerintem még a szobai tornával is jobban lehet fogyni egy kezdőnek mint a bringával.

A sok szemétevésről meg csak annyit, hogy ha nem vigyázol úgy jársz mint én :D Candida gomba túlszaporodott a szervezetemben, 2 hónap szenvedés után mondhatom azt, hogy már "jobban" vagyok, de még kérdés hány hónap a teljes felépülés...

és nem is ettem sok szemetet, csupán az elmúlt időkben hanyagoltam a zöldséget, gyümölcsöt

hát most kemény leckét kaptam, fogyókúrának jó a candidiazis az tuti... 10kg-ot adtam le 1 hónap alatt

volt hogy 4 napig nem ettem semmit csak feküdtem annyira szarul voltam, szóval ha rendbe jövök SOHA TÖBBET nem eszek egészségtelenül

2016. nov. 11. 23:52
 2/9 anonim ***** válasza:

Az előttem szóló jól beszél. Szív és érrendszernek jó.

És ha kicsit mindig tovább tolod a határaid akkor azon kapod magad ,hogy síkon már 25-30 km/h montival a tempód és nem szakadsz bele. (Országútit nem tudom, azom nincs. :) )

2016. nov. 12. 11:43
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Normális ételt, normális mennyiségben egyél első körben. Szedd ki és nézz google-n képeket. Többet szedtél mint aki csak úgy leül enni? Tedd vissza, ne egyél meg annyit, ne annyiszor! Megint édeset ennél? Ne edd meg! Nem fogsz meghalni, hiába hiteti el veled a szervezeted 1-2 napig..

"nem eszek ANNYI szemetet" Semennyit ne egyél! Tudom, hogy a cukor, a Na-glutamát, az aszpartám és társai már függőséget okoztak, de ha nem lépsz beteg leszel. Előbb vagy utóbb, az csak szerencse!

15km-t 30 perc alatt teszel meg montival? Hát majd fogsz! Minden nap gyorsabb leszel, csak 1-2 perccel, de micsoda öröm! :) Aztán azon kapod magad, hogy bakker, megint az egész hétvégém a szabadban töltöttem! És jól esett!

A gép legyen beállítva! Igen, az ülés tényleg olyan magasan lesz! Ízületeknek, deréknak, ujjaknak télire kell a meleg! A sisak és a normális világítás pedig nem a rendőr életét menti meg... ne legyél ninja se denevér! :-D

2016. nov. 13. 00:21
 4/9 anonim ***** válasza:

Utolsó, ez nagyon tetszett: "ne legyél ninja se denevér!"

Teli találat! :)

2016. nov. 13. 10:28
 5/9 anonim ***** válasza:
48%
semmit
2016. nov. 13. 12:37
 6/9 anonim ***** válasza:

mit jelent a közlekedő tempó? de amúgy, ez nagyon sok mindentől függ, szerintem, ha a közlekedő tempódban mész (akármit is jelent ez nálad), az nem sokat segít, pont az lenne a lényeg, hogy jobban megerőltesd magad, nem??

amúgy, a kajától jobban függ a fogyás.

2016. nov. 13. 21:14
 7/9 Wadmalac ***** válasza:

Klasszisokkal többet tesz az egészségedért, mint a fotel egy tv távirányítóval.

De tényleg, minden mozgás hasznos.

Csináld csak.

Nagyon hamar úgyis érezni fogod, hogy kevés és többet fogsz menni.

És jó, hogy a kaja témát felvetetted, mert a kérdésedre a legelső válasz:

"Napi 15 km biciklizés közlekedő tempóban mit eredményez?"

Étvágyat.

Na ilyenkor kell nagyon ésszel táplálkozni.

2016. nov. 15. 09:50
 8/9 Serpent válasza:

Ha tekerni akarsz akkor ahhoz egy karbantartott, és minden szempontból jól beállított kerékpár a legmegfelelőbb. Én amikor vettem a saját kerékpáromat kézről, használtan akkor az olyan pocsék állapotban volt, hogy 5 km-t letekerni is kín volt. Aztán szétszedtem. A széthasznált csapágyakat mindenhonnan kicseréltem, a felnit centíroztam, a vázat átfestettem, a fékeket lecseréltem, ahol kellett, megzsíroztam, és a felújítás után sokkal gyorsabban suhan mint előtte.

A kerékpár

-zsírt éget és nem benzint

-akármikor, akárhova elvisz ingyen

-csendes

-nem kell hozzá jogosítvány:-)

2016. nov. 15. 23:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Wadmalac, ez tetszik, hogy étvágyat okoz :)
2016. nov. 19. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!