Biciklisként ebben a hűvös/hideg és esős időben nem rossz munkába járni és látni a fűtött autókban közlekedő autósokat?
Tévedés. A lakó-pihenő övezetben 50-60 is száguldozásnak minősül, de az 50 helyett 70-el hasítók se mások, nem beszélve az Árpád-hidas seggfejekről.
A bringaúton van sebességkorlátozás, ott max annyival mehettek. A közúton is van sebességkorlátozás, ott is max annyival. Ha pedig gyorsan akar valaki menni, elmegy oda ahol jó az út és ott játsza az agyát max 50-el sisakban, vagy elmegy valami zárt pályára és ott azt csinál amit akar.
Ha nem tetszik, vegyél szobabiciklit.
Alex Fly: Amennyiben - márpedig az - a kerékpárút közút, akkor igen, ott veszélyesen gyorsan hajtok 40-50km/órával. Viszont nem látom be, miben veszélyeztetem ugyanekkora sebességgel a közút fogalmát:
Akkor sem vagyok mint egy motoros, olyan gyorsan se tudok hajtani.
Az érvelésed hülyeség.
63-as, te sem mész ki az autóddal a pocsék minőségű út szélére, ahol kátyús, mert olyan autóst még nem láttam. Akkor miért várod el ezt a bringásoktól? Hogy a hepehupás bicikliútnak mondott, gyökerektől púposodó aszfaltcsíkon menjenek? A jobb országúti biciklik annyiba kerülnek, mint a te autód.
A biciklisek is tudnak ám az autósokra mutogatni. Egy-egy rendőrségi razzia alkalmával miért is van annyi büntetés kiszabva? Mert ti annyira szabálykövetők vagytok?
Olyan helyet kell keresni a sportoláshoz, ahol ez megengedett, és nincs bicikliút, ha van ,akkor azon kötelesek a kerékpárosok haladni.
Ez az igazság-ha szigorúan veszem a szabályokat.Ha nem így nézem úgy ez kettős mérce, ami szerint az egyiknek szabad az,ami a másiknak nem,azért mert neki más a biciklije!
Ezért jó a BUBA, illetve a Budapest környéki országutak, ezeken lehet gyorsabban haladni, illetve edzeni.
Értem én oda viszont el kell menni, akkor a bicikli úton kéne minden esetben haladni, ahol ez rendelkezésre áll. Utána már lehet egész nap edzeni a városon kívül,ahol ennek tere van.
#69 Hagyd, úgyse fogják fel. Pont ezért utálja mindenki ezeket a majmokat.
Olyanok mint az elektrolleresek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!