A budapesti Árpád Híd bicikliútján más rendszeresen közlekedő sem szeret átkelni?
Figyelt kérdés
Kétirányú bicikliforgalomhoz csak szerintem túl keskeny, vagy ez mást is zavar?2022. máj. 9. 04:59
1/8 anonim válasza:
Kicsit keskeny, de szerintem tűrhető, engem nem zavar.
2/8 anonim válasza:
Engem sem zavar. Inkább időnként a gyalogosok, mikor csoportostul mennek, teljes szélességben egymás mellett... HOlott a déli járda van nekik kijelölve...
3/8 A kérdező kommentje:
A gyalogosok engem is idegenek, nem tudják hol a helyük.
A másik pedig, hogy valaki rendszeresen itt vonul át a lovával, és nem takarít utána....
2022. máj. 10. 13:32
4/8 anonim válasza:
Huhh... lócitrommal még nem találkoztam... :)))
5/8 A kérdező kommentje:
Éppen most is ott díszeleg két maradvány folt a híd teljes hosszát tekintve. Állagát tekintve mostanában nem is darabos, hanem híg...
2022. máj. 11. 07:38
6/8 anonim válasza:
én azért nem szeretek arra menni mert a budai oldalon a semmiben végződik az út
7/8 anonim válasza:
Fura ezt a kérdést olvasni a hétvégi esemény után...
8/8 A kérdező kommentje:
Na igen.. Átkeltem a hídon én is abban az órában ugyanabba az irányba melybe az áldozat is.
Versenyző és korlátot átszakító autók nélkül is már láttam pár balesetet, illetve azoknak a nyomait a hídon.
2023. júl. 5. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!