Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Biciklisként ebben a hűvös/hid...

Biciklisként ebben a hűvös/hideg és esős időben nem rossz munkába járni és látni a fűtött autókban közlekedő autósokat?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem vesz rá a lélek, hogy ilyen időben biciklire szálljak már.
2023. nov. 10. 15:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/92 anonim ***** válasza:
100%
Nem, különösen akkor nem amikor elhúzok az álló kocsisor mellett és látom hogy ott bosszankodnak a fűtött autóikban. Én sosem fázom a bringán, pedig egész télen azzal járok, csak jól kell felöltözni.
2023. nov. 10. 16:51
 2/92 A kérdező kommentje:

A hideg még egy dolog, bár én ha beöltözök nagyon akkor beizzadok és az úgy nem túl előnyös. De az esőben, stb..

2023. nov. 10. 16:58
 3/92 anonim ***** válasza:
100%

Nem így élem meg a kerékpározást.

Ma is lenyomtam egy 30 km-es távot,ha lehet ezzel megyek mindenhova,pedig van autóm is.

Unom az autózást,és ráadásul nagyon nehéz már parkolnom,sokszor a saját házam előtt is.

Olcsó,kényelmes,ráadásul védett sávon haladok,pillanat alatt tudok parkolni a belvárosban is./!/

Az egyetlen hátrány az esős idő,a hideg önmagában nem érdekel.

2023. nov. 10. 17:37
 4/92 anonim ***** válasza:
100%
Csak az eső a szar, a hideg nem probléma, mert nincs hideg bringán. De az eső, az nagyon szar. Mondjuk a hollandokat az se zavarja és ott a vízszintesen eső esőverzió van. De ott ugye kerékpároznak és nem hülyegyerek játsz az agyát sárvédő nélküli fixin.
2023. nov. 10. 17:59
 5/92 anonim ***** válasza:
100%
Nekem autóm nincs, buszt meg utálom. Mindenhova bicajjal megyek, imádom azt a szabadságot, amit nyújt. Egy hátránya valóban az esős idő. Munkàba menet, vagy jövet még elmegy, van esőruha. Viszont ha máshova kell menni esőben, az már kicsit probléma. Nem igazán van lehetőség az esőruha diszkrét felvételére, illetve levetésére, ami még rosszabb, mert vizes.
2023. nov. 10. 18:05
 6/92 anonim ***** válasza:

Rövid utakon nem zavar. Tavaly egész télen bringával jártam dolgozni, vásárolni. Mondjuk ezek 3-15 km-es távok voltak, ami gyalog sok, tömegközlekedéssel meg macerás lett volna. Az eső valóban kellemetlen, de átéltem azt is párszor. A hideg nam probléma, jól felöltözöm.

A bicikli viszont több karbantartást igényel télen.

Egyébként pont mostanában jártam úgy, hogy úgy döntöttem esőben nem megyek át biciklivel Budáról Újpestre, kivételesen buszoztam. Nos, visszafelé olyan dugóba kerültünk egy baleset miatt, hogy volt vagy másfél óra az út, ami bringával kb. 15-20 perc lett volna...:(

2023. nov. 10. 18:25
 7/92 anonim ***** válasza:

Hidegben még hagyján. Elgurulgatok nem fázom meleegit a mozgás.

De ha esik akkor kocsiba teszem magam,nem érdekel semmilyen érv ami a megázás mellet szól, én száraz akarok maradni és kész.

2023. nov. 10. 18:51
 8/92 MGéza ***** válasza:
A hideg magában nem zavar, ha nem párosul jéggel. Az eső a leggyakoribb rossz, főleg ha némely autós direkt vagy csak tesz rá magasról, és felveri rád.
2023. nov. 10. 19:57
 9/92 anonim válasza:
Igaz munkába járáshoz nem használom, a biciklit, de máshova sokat járok biciklivel. A hideg nem zavar. Az eső se. Max felöltözők jobban meg felveszek esőkabátot/nadrágot. Ami zavar: a viharos erejű szél, jeges út és a jeges eső. Autóval való közlekedésről pedig anyit meg van elönye és a hátránya nem akarok foglalkozni vele.
2023. nov. 10. 20:58
 10/92 anonim ***** válasza:
Az eső valóban kellemetlen, de valahogy még olyankor sem irigykedem az autósokra. Soha meg sem fordult a fejemben hogy cseréljek velük.
2023. nov. 10. 22:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!