Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Frissdiplomások röghözkötése?...

Frissdiplomások röghözkötése? Ez valami vicc?!

Figyelt kérdés

nem hittem volna, higy ezt be meeik vezetni. és miért nem tiltakozik senki???

orvosira akarok menni állami finanszírozottra, és az volt a terv, hogy ha sikerül lediplomáznom, a rezidens éveimet külföldön töltöm. erre nost bevezetnek egy olyan törvényt, hogy 20 évből 15-öt itthon kell ledolgozni? EZEK NORMÁLISAK?? mert én megértem, hogy például egy orvos kinevelése ca. 12 millió forint. de ettől függetlenül az a 80e forint (kb) amivel a rezidensek s*ggét kitörlik (már bocsánat) semmit nem ér. akkor adjanak olyan fizetést, hogy megérje itthon maradni, és ne erőszakkal kelljen itthon tartani a diplomásokat. 15 év!! úristen... de akkor mi a halálért akarják ennyire erőltetni a nyelveket? hogy min. két nyelvvizsga, meg 3 nyelv az iskolásoknak. ha leállítják a munkaerő exportot, akkor miért kap olyan nagy hangsúlyt a nyelv?? rohadt fidesz! nem. hittem volna, hogy valaha ilyet mindok, de visszasírom a baloldalt minden ocsmányságuk ellenére. mert ezek aztán végképp nem politikusok, habem egy rakás kontár idióta!

2011. szept. 8. 00:52
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/222 anonim ***** válasza:
14%

melett=mellett

Aki a kicsinységekre is súlyt helyez, az akár betűzze a nevét.

2011. szept. 8. 18:01
 162/222 anonim ***** válasza:
78%
Egyébként nem értem miért hivatkoznak más elszórt állami pénzekre és egyéb más gondokra. Ez a topic arról szól ,hogy igazságos e,hogy vissza kell a fizetni a diploma árát ha kimész külföldre, erről és semmi másról. Tipikus dolog ha valaki nem tud értelmesen válaszolni rögtön eltér a témától.
2011. szept. 8. 18:03
 163/222 anonim ***** válasza:
78%

Figyelj már, akkor szerinted miért mennek el az orvosok, ha daganatos betegenként plusz félmillát keresnek ? Ha ennyire jól keresnek, hülyék lennének elmenni , ráadásul kint ötször drágább a rezsi, a közlekedés, a megélhetés.

Maradjunk annyiban, hogy olyan orvos is van, aki sz.rul él. Szerinted mondjuk egy patológus mennyi hálapénzt kap ?

2011. szept. 8. 18:04
 164/222 anonim ***** válasza:
20%
100 %-os, te melyik kis kommentelő frissen regisztrált kis második nickje vagy ?
2011. szept. 8. 18:05
 165/222 anonim ***** válasza:
18%

18:00 vagyok.

Szerintem aki pénzt akar keresni az ne patológusnak menjen mert patológusnak csak az megy aki el szánt és nem annyira számít neki a fizetés.Azért megy el sok orvos mert külföldön többet keres viszont nézz meg egy olyan orvost aki jó a szakmájában.. Ő nem nagyon megy el külföldre hacsak nem akkora kapzsi.. de akkor már nem azért csinálja mert szeret orvos lenne hanem a pénzért.

2011. szept. 8. 18:08
 166/222 anonim ***** válasza:
7%
Csak ez az egy felhasználásom van. Csak eddig kizárólag olyan kérdésekre adtam választ ahol segítséget kértek és nem folytam be ilyen vitákba ahol az embert véleményéért rögtön lepontozzák.
2011. szept. 8. 18:09
 167/222 anonim ***** válasza:
20%
Hát ezt aztán jól megindokoltad..
2011. szept. 8. 18:10
 168/222 anonim ***** válasza:
29%

"Szerintem aki pénzt akar keresni az ne patológusnak menjen mert patológusnak csak az megy aki el szánt és nem annyira számít neki a fizetés."

tényleg ? belelátsz minden magyar patológusnövendék fejébe és megmondod, ki hova szakosodjon pénzéhségi kategóriába sorolás alapján ?

2011. szept. 8. 18:12
 169/222 anonim ***** válasza:
13%

"Hát ezt aztán jól megindokoltad.."

Mi bajod vele ez az igazság eddig kizárólag olyan kérdésekre írtam választ, ahol valamire konkrétan rákérdeztek mondjuk pl a felvételi rendszerrel kapcsolatban. Ilyen vitakör szerűségbe, ahol csak az egyéni véleményedet tudod megfogalmazni most írok előszór és itt ugye rögtön kapja a mínuszokat az ember attól akinek ellentétes a véleménye.

2011. szept. 8. 18:17
 170/222 anonim ***** válasza:
20%

ismét 18:00 vagyok. :)

Miért szerinted aki patológusnak megy az azért megy hogy meggazdagodjon?

2011. szept. 8. 18:17
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!