Frissdiplomások röghözkötése? Ez valami vicc?!
nem hittem volna, higy ezt be meeik vezetni. és miért nem tiltakozik senki???
orvosira akarok menni állami finanszírozottra, és az volt a terv, hogy ha sikerül lediplomáznom, a rezidens éveimet külföldön töltöm. erre nost bevezetnek egy olyan törvényt, hogy 20 évből 15-öt itthon kell ledolgozni? EZEK NORMÁLISAK?? mert én megértem, hogy például egy orvos kinevelése ca. 12 millió forint. de ettől függetlenül az a 80e forint (kb) amivel a rezidensek s*ggét kitörlik (már bocsánat) semmit nem ér. akkor adjanak olyan fizetést, hogy megérje itthon maradni, és ne erőszakkal kelljen itthon tartani a diplomásokat. 15 év!! úristen... de akkor mi a halálért akarják ennyire erőltetni a nyelveket? hogy min. két nyelvvizsga, meg 3 nyelv az iskolásoknak. ha leállítják a munkaerő exportot, akkor miért kap olyan nagy hangsúlyt a nyelv?? rohadt fidesz! nem. hittem volna, hogy valaha ilyet mindok, de visszasírom a baloldalt minden ocsmányságuk ellenére. mert ezek aztán végképp nem politikusok, habem egy rakás kontár idióta!
melett=mellett
Aki a kicsinységekre is súlyt helyez, az akár betűzze a nevét.
Figyelj már, akkor szerinted miért mennek el az orvosok, ha daganatos betegenként plusz félmillát keresnek ? Ha ennyire jól keresnek, hülyék lennének elmenni , ráadásul kint ötször drágább a rezsi, a közlekedés, a megélhetés.
Maradjunk annyiban, hogy olyan orvos is van, aki sz.rul él. Szerinted mondjuk egy patológus mennyi hálapénzt kap ?
18:00 vagyok.
Szerintem aki pénzt akar keresni az ne patológusnak menjen mert patológusnak csak az megy aki el szánt és nem annyira számít neki a fizetés.Azért megy el sok orvos mert külföldön többet keres viszont nézz meg egy olyan orvost aki jó a szakmájában.. Ő nem nagyon megy el külföldre hacsak nem akkora kapzsi.. de akkor már nem azért csinálja mert szeret orvos lenne hanem a pénzért.
"Szerintem aki pénzt akar keresni az ne patológusnak menjen mert patológusnak csak az megy aki el szánt és nem annyira számít neki a fizetés."
tényleg ? belelátsz minden magyar patológusnövendék fejébe és megmondod, ki hova szakosodjon pénzéhségi kategóriába sorolás alapján ?
"Hát ezt aztán jól megindokoltad.."
Mi bajod vele ez az igazság eddig kizárólag olyan kérdésekre írtam választ, ahol valamire konkrétan rákérdeztek mondjuk pl a felvételi rendszerrel kapcsolatban. Ilyen vitakör szerűségbe, ahol csak az egyéni véleményedet tudod megfogalmazni most írok előszór és itt ugye rögtön kapja a mínuszokat az ember attól akinek ellentétes a véleménye.
ismét 18:00 vagyok. :)
Miért szerinted aki patológusnak megy az azért megy hogy meggazdagodjon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!