Akik szerint Tánczos Gábor ártatlanul volt börtönben, azok mire alapozzák a véleményüket?
Megint csak tévedésben vagy, mint a többi elmebeteg. Ez persze nem csoda, egy elmebeteg azért elmebeteg, mert hülyeségeket beszél. Én ugyanis nem próbálom Tánczosra bizonyítani a dolgot. Azt megtette az ügyészség, a bíróság meg bizonyítottnak látta, el is ítélte. És hát hogy jössz te a szakmunkás végzettségeddel ahhoz, hogy felülbírálj olyanokat, akik öt évig jártak egyetemre, mittomén hány évig szakvizsgáztak vagy írnokoskodtak, majd éveken keresztül voltak gyakorló ügyészek és bírók?
Látod, ez a különbség a te és a beteg világod, meg köztem, normális ember között. Engem csak a tények érdekelnek és győznek meg. Az ilyen elmebetegeket, mint te, meg légből kapott, alá nem támasztott feltételezések, fantazmagóriák győznek meg.
"Tánczi, csak nem te vagy az!?"
Dehat o "bevallotta", hogy elkovette, nem? :)
40F incel
A gyilkossag modja sem lett egyertelmuen bizonyitva, hogy vegulis csereppel, kessel, vagy mivel lett megolve az aldozat.
40F incel
89, Dehogy kényszerítették ki belőled, Tánczos! Az a rendőr, akit megrágalmaztál ezzel, nem is volt szolgálatban akkor, amikor állításod szerint bántalmazott téged. Ott van az ítéletben. Vergődhetsz ahogy akarsz, Tánczos Gábor, akkor is csak egy nyomorult gyermekgyilkos vagy!
88, De, bizonyítva lett. Ez is benne van az ítéletben. Talán el kellene olvasnod, nem!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!