Akik szerint Tánczos Gábor ártatlanul volt börtönben,
azok mire alapozzák a véleményüket?
Figyelt kérdés
Mostanában sajnos megint elkezdett írogatni a bulvár erről az élőlényről, és özönlenek a kommentek, hogy szegény, ártatlan fiatalembernek tönkretették az életét. Miért gondolják azt, hogy ártatlan volt?
"A bűnügy kegyetlensége mellett azért is kapott tartósan nagy figyelmet, mivel számos körülmény tisztázatlan vagy ellentmondásos maradt, például az elkövetés eszköze vagy az indíték."
1, A jogerős ítéletre, amit a Legfelsőbb Bíróság is helybenhagyott.
2022. jún. 29. 17:45
5/146 anonim válasza:
"Az új eljárásra utasító végzés iránymutatása szerint a megyei bíróságnak tisztázni kellett a többi között azt, hogy kitől származnak az áldozat kezén, körmei alatt és alsóneműjében talált hajszálak, hiszen eddig csak annyi derült ki, hogy a vádlottól biztosan nem. "
"A gyerekgyilkosságért nem jogerősen elítélt Tánczos Gábor ügyvédje szerint a védence ellen felhasznált perdöntő bizonyítékok valójában a bűnjelek nem megfelelő kezelésével keletkeztek."
Óóó, ilyet most olvasok először egy büntetőügy védőjétől! Soha, egyetlen védőügyvédnek sem jutott még eszébe hasonló védekezésre alapoznia.
Szeeeeegéééééény Tánczos Gábor! :'( Így már semmi kétség nincs hozzá, hogy ártatlan.
2022. jún. 29. 17:55
7/146 anonim válasza:
#6, kérlek, bizonyítsd a bűnösségét! ;)
2022. jún. 29. 17:58
8/146 anonim válasza:
Engem is érdekelne, hogy mire alapozzák a bűnösségét. Mert a lepontozás és az undorító stílus tolása nagyon megy, csak az érvek, bizonyítékok nem jönnek.
2022. jún. 29. 18:00
9/146 anonim válasza:
7, El vagy te tájolódva, kisbarátom. Nem kell nekem ezt bizonyítanom, a nyomozó- és vádhatóság megtette helyettem. Nem is hitt egyetlen fokon sem a bíróság Tánczosnak. Tudod a nyomozóknak, ügyészeknek, bíróknak nem olyan végzettsége van, mint a tied. Egyetemet végeztek, majd évekig tanultak a megfelelő jogi szakvizsgára, és ezer olyan aljas gyilkost láttak már, mint Tánczos, és mind azt rinyálja, hogy "- Kérem, szépen, én ártatlan vagyok, brühühühühühühühü!".
2022. jún. 29. 18:02
10/146 anonim válasza:
8, Akkor még egyszer a gyengébbek kedvéért. Tánczos bűnösségét több tucat tapasztalt, tanult és sokat látott, nyomozó, ügyész és bíró, valamit több ezer oldal nyomozati anyag, tanúvallomások és igazságügyi szakértői véleményekre alapozta a bíróság.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!