Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Számíthatok ez esetben valami...

Számíthatok ez esetben valami büntetésre? És a sértett?

Figyelt kérdés

Kérlek a rosszindulatú kommenteket mellőzzétek, ha meg kiröhögtök nem muszáj leírni.

Szóval 26 éves férfi vagyok, külföldön dolgozom, megismerkedtem egy nővel. Randiztunk kétszer, csók, ilyesmi volt. Aztán a következő alkalommal felmentem hozzá, orálisan kielégített, amikor viszont meg akartam dugni, kiderült hogy valójában pasi......

Én nem vagyok egy kirekesztő, meleg utáló ember, de itt felment bennem a pumpa és megütöttem.

Azt mondta hogy ezért a transzfób tettért ülni fogok. Azzal védekezik, hogy nem beszélem jól a nyelvet, voltak utalások, én nem vettem észre, de egyébként is ő jogilag nő, személyije szerint is. Látlelet vetetett, elég komoly sérülést okoztam a fickónak, miközben szerinte ő csak jót tett velem, mert nagyon élveztem. De akkor azt hittem igazi nő! A lelki sérüléssel senki nem foglalkozik ???

Tudom, hogy 26 évesen lehetett volna annyi eszem, hogy nem erőből, verekedéssel kell valamit megoldani, de olyan ködös lett minden, annyira utálatos lett számomra az az ember, hogy egyszerűen eljárt a kezem.

Mi lesz ebből segítsetek kérlek?

2022. jan. 7. 16:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/77 anonim ***** válasza:
89%

"Azt mondta hogy ezért a transzfób tettért ülni fogok"

Itt röhögtem el magam, egészen eddig a pontig azt hittem, igaz a történet. Egyetlen transznemű sem mondana ilyet. Mert ha igaz lenne, akkor nem a transzfóbia a bűnöd, hanem az erőszak, amit alkalmaztál.

Ha mégis igaz, akkor reemélem megkapod a méltó büntetésed, amiért megtámadtál egy másik embert. Függetlenül attól, milyen neműnek tartod őt.

Ha rettegsz,hogy egy ilyen sztori a valóságban is megtörténik veled, akkor kérdezz rá a lányra. Ha nem mered, akkor kezdj el beszélni arról, mennyire nem jönnek be a transzneműek.

Ha nem lenne ilyen szomorú történet, akkor kiröhögnélek, de így sajnos nem megy.

2022. jan. 8. 18:25
 22/77 ilballodellavita válasza:
100%
17-es az egyetlen ember, aki tujda mi meg hogy megy.
2022. jan. 8. 18:46
 23/77 anonim ***** válasza:
23%
szerintem örüljön a csávó hogy csak megütötted nem verted agyon. Tejesen normális amit tettél a legtöbb férfi ezt tette volna.
2022. jan. 8. 21:05
 24/77 anonim ***** válasza:
68%
Hát ezt hadd döntse el a bíróság. De én biztosan nem adnék egt fillért sem a te jogi tanácsaidért. Jelen jogi környezetben nehezen hiszem, hogy ne a kérdezőt ítélnék el. Jogosan.
2022. jan. 8. 21:08
 25/77 anonim ***** válasza:
18%

#24: "Jelen jogi környezetben nehezen hiszem, hogy ne a kérdezőt ítélnék el. Jogosan."

Sajnos, hogy idáig korcsult a világ. Lassan annak kell szégyenkeznie és retorzióktól rettegnie, aki még a kevés normális beállítottságú emberek közé tartozik...

2022. jan. 8. 23:38
 26/77 anonim ***** válasza:
84%
Szerinted az a normális ember, aki egy ilyen helyzetet azzal old meg, hogy a másikat összeveri??? Nem a világ korcsosult el, hanem a te értékítéleted és moralitásod.
2022. jan. 8. 23:48
 27/77 anonim ***** válasza:
25%
Szerinted az normális, ha egy férfi, aki nőnek érzi magát (szíve joga) nem számol be erről egy olyan embernek, akinek meg sem fordul a fejében, hogy a partnere, akit addig nőnek hitt az igazából pasi?
2022. jan. 9. 00:08
 28/77 anonim ***** válasza:
20%

Meglep sok kommentelő véleménye.

Azért az elég meredek, hogy első randin kérdezgesd a kiszemeltedtől, hogy amúgy nem vagy transzvesztita? Rohadtul nem életszerű. Másrészt neki kellene mondania magától.

És nem, attól, hogy valakinek a liberális országokban átírják a személyiében a nemét még nem lesz nő. Ugyanúgy farokkal született és ugyanúgy nincs méhe, ami a női nem definíciójához tartozik. Emelje fel a kezét, aki látott olyat hogy egy pasi nőnek érezte magát és méhe lett!

Szóval az elkorcsosult nézetű maszlagokat felesleges idehányni. A kérdező is mondhatta volna, hogy 13 évesnek érzi magát, így pedig az általa megütött entitás pedofilnak számítana.

Vagy valaki kutyának érzi magát, akkor mehet kutyával is.

Lehet, hogy ti vegánok vagytok szex terén is és fűvel fával csináljátok, nemtől, sőt rendszertani besorolástól függetlenül, de azért a normalitást ne kritizáljátok már.

Bár, mit is vártam... a múltkori leszbikus testvérpáros kérdésnél is azt írta a kommentelők nagy része, hogy ha melegek testvérek között is oké a szex.

Szégyen.

2022. jan. 9. 00:23
 29/77 anonim ***** válasza:
96%

A 28-as választ író entitásnak csak arra hívnám fel a figyelmét, hogy a sztori nyilvánvalóan nem történt meg. A kérdező transzfób és úgy vélte, ha nincs valós esemény, akkor gyárt egyet, amin aztán jól fel is lehet már háborodni, meg lehet rá hivatkozni.

Szégyen.

2022. jan. 9. 02:17
 30/77 anonim ***** válasza:
4%
Szerintem menekülj míg tudsz mert tolarencia gulágba fognak zárni!
2022. jan. 9. 04:22
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!