Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Számíthatok ez esetben valami...

Számíthatok ez esetben valami büntetésre? És a sértett?

Figyelt kérdés

Kérlek a rosszindulatú kommenteket mellőzzétek, ha meg kiröhögtök nem muszáj leírni.

Szóval 26 éves férfi vagyok, külföldön dolgozom, megismerkedtem egy nővel. Randiztunk kétszer, csók, ilyesmi volt. Aztán a következő alkalommal felmentem hozzá, orálisan kielégített, amikor viszont meg akartam dugni, kiderült hogy valójában pasi......

Én nem vagyok egy kirekesztő, meleg utáló ember, de itt felment bennem a pumpa és megütöttem.

Azt mondta hogy ezért a transzfób tettért ülni fogok. Azzal védekezik, hogy nem beszélem jól a nyelvet, voltak utalások, én nem vettem észre, de egyébként is ő jogilag nő, személyije szerint is. Látlelet vetetett, elég komoly sérülést okoztam a fickónak, miközben szerinte ő csak jót tett velem, mert nagyon élveztem. De akkor azt hittem igazi nő! A lelki sérüléssel senki nem foglalkozik ???

Tudom, hogy 26 évesen lehetett volna annyi eszem, hogy nem erőből, verekedéssel kell valamit megoldani, de olyan ködös lett minden, annyira utálatos lett számomra az az ember, hogy egyszerűen eljárt a kezem.

Mi lesz ebből segítsetek kérlek?

2022. jan. 7. 16:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/77 anonim ***** válasza:
38%
Remélem ülni fogsz.
2022. jan. 7. 16:41
 2/77 A kérdező kommentje:
Miért? Mert heteró vagyok? Mert egy pasi megtévesztett, nőnek hittem és mikor kiderült nem az elborult az agyam és behúztam neki egyet? Gyakorlatilag nemi erőszak, nem?
2022. jan. 7. 16:45
 3/77 anonim válasza:
29%
Semmi bajod se fog lenni. Ne aggódj, ilyennek léteznek sajnos de hát ez van. Nem fog semmi bajod sem.:)
2022. jan. 7. 16:54
 4/77 anonim ***** válasza:
76%

Nem lesz semmi, legfeljebb az orvosi kezelését kell kifizetned. Ha bíróságra kerül az ügy, ragaszkodhatsz ahhoz( a te szavad az ő szavával szemben), hogy nem tájékoztatott egyik randinál sem, hogy férfi. Ugyanis ezt közölniük kell a balhé elkerülése végett. Az meg mindegy, hogy rosszul beszéled a nyelvet, neki akkor is tudatosítani kellett volna, hogy nem nő.

Egyébként nem is olyan régen ugyanilyen eset történt Angliában, és ott a bíróságon a vádlottnak csak a kórházi számlát kellett rendeznie.

2022. jan. 7. 16:55
 5/77 anonim ***** válasza:
77%

Nemi és erőszak? Igen, amit elkövettél az erőszak. Senki sem szorított pisztolyt a fejedhez, és ha ez neked akkora szempont, akkor legközelebb rákérdezel előtte.

Egyetlen eset van, ahol valaminek az eltitkolása büntetendő egy nemi kapcsolatban: ha az egyik fél eltitkolja, hogy nemi beteg.

2022. jan. 7. 16:57
 6/77 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, 4es utána nézek az Angliai esetnek.

"ha ez neked akkora szempont, akkor legközelebb rákérdezel előtte."

És mégis hogy? Megkérdezem első randin egy nőtől, hogy amúgy te pasi vagy? Szerintem 10-ből 10 nő ott hagyna egyből vérig sértve.

Meg mégis hogy érted azt, hogy akkora szempont? Én a nőket szeretem, hozzájuk vonzódom, mit nem lehet ezen megérteni? Neki kellett volna mondania rögtön az elején, hogy amúgy férfi, mivel ő adta ki magát másnak, mint ami valójában, nem én tévesztettem meg őt...

2022. jan. 7. 17:14
 7/77 anonim ***** válasza:
41%

Magyarországok ez hirtelen felindulásból elkövetett könnyű/súlyos testi sértés. Attól függ, külföldön hol volt, a helyi törvények szerint minősül.

Minden esetre én a helyedben magamba néznék először és egy önvizsgálatot tartanék, majd bocsánatot kérnék az embertől, esetleg felajánlanám neki, hogy folytassuk a kapcsolatot.

2022. jan. 7. 18:36
 8/77 anonim ***** válasza:
67%

na de legalább bevallottad be hogy élvezted, és jó volt pasival is :)

volt különbség nőhöz képest, mi? fel se tűnt, ameddig elő nem kapta a farkát, hogy akkor most te fogsz cuclizni a furulyán, akkor durrant be az agyad, igaz?

2022. jan. 7. 19:05
 9/77 anonim ***** válasza:
20%
nem volt különbség, igaz? kis hombár :)
2022. jan. 7. 19:06
 10/77 A kérdező kommentje:

#8 ilyen erővel akkor rakj seggbe egy majmot hiszen segg és segg között sincs különbség. Majd írd meg milyen volt.

#7 nem szeretném folytatni a kapcsolatot, mert mint írtam a nőket szeretem. Hadd legyen már jogom heteronak lenni légyszi.

Amúgyis kértem, hogy aki csak röhögni akar más baján meg kötekedni az ne írjon.

2022. jan. 7. 19:30
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!