Támogatnád-e, hogy legyen kényszer-alkoholelvonó a kezelhetetlen, agresszív alkoholistáknak?
Figyelt kérdés
Azokra gondolok, akiktől sem megszabadulni nem lehet, sem elviselni őket, tönkreteszik a környezetük életét is az örökös balhéikkal.tegnap 19:56
A kérdező szavazást indított:
Támogatom
Nem támogatom
Jöbb ötletem van, kifejtem
13 szavazat
2/5 anonim 

válasza:

Az egésznek semmi értelme sem lenne, mert hiába küldenék elvonóra, amint kikerül onnan, újra kezdené mindegyik, függöségtöl CSAK AKKOR lehet megszabadulni, ha az adott ember akarja, kivülröl nem .
3/5 anonim 

válasza:

Én támogatom az alkeszok kényszerkezelését zárt osztályon, de csak akkor ha közveszélyesek, agresszívak.
Meg, a demensekkel is kellene valamit kezdeni.
Ahol régebben laktam albérletben, ott volt egy demenes idős nő.Senki nem mert nem visszaszólni sem, mert attól félt mindenki,hogy kést ránt elő.
Olyanokat csinált,hogy vízzel leakarta önteni az erkélyről a nevetgélő gyereket.Állandóan fenyegetőzött.
4/5 anonim 

válasza:

2#
Egy jó pszichiáter eléri,hogy beismerje.Legfeljebb rásegít elektrosokk terápiával.
5/5 anonim 

válasza:

Azt remélem, tudod, hogy az elektrosokk már nagyon régen be van tiltva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!