Számíthatok ez esetben valami büntetésre? És a sértett?
Kérlek a rosszindulatú kommenteket mellőzzétek, ha meg kiröhögtök nem muszáj leírni.
Szóval 26 éves férfi vagyok, külföldön dolgozom, megismerkedtem egy nővel. Randiztunk kétszer, csók, ilyesmi volt. Aztán a következő alkalommal felmentem hozzá, orálisan kielégített, amikor viszont meg akartam dugni, kiderült hogy valójában pasi......
Én nem vagyok egy kirekesztő, meleg utáló ember, de itt felment bennem a pumpa és megütöttem.
Azt mondta hogy ezért a transzfób tettért ülni fogok. Azzal védekezik, hogy nem beszélem jól a nyelvet, voltak utalások, én nem vettem észre, de egyébként is ő jogilag nő, személyije szerint is. Látlelet vetetett, elég komoly sérülést okoztam a fickónak, miközben szerinte ő csak jót tett velem, mert nagyon élveztem. De akkor azt hittem igazi nő! A lelki sérüléssel senki nem foglalkozik ???
Tudom, hogy 26 évesen lehetett volna annyi eszem, hogy nem erőből, verekedéssel kell valamit megoldani, de olyan ködös lett minden, annyira utálatos lett számomra az az ember, hogy egyszerűen eljárt a kezem.
Mi lesz ebből segítsetek kérlek?
majmot seggbe?
már bocs, de én meg tudok különböztetni egy majmot egy luktól
lehet, ha részeg vagy, rábuktál volna szépen a furucsulyára, jól benyálaztad volna szépen, aztán nem is problémáztál volna szegény nővel
jó, de élvezted, nem? azaz tetszett, felizgatott, el is élveztetett?
akkor mi is most a probléma?
Jól értem, hogy megütöttél egy (minden valószínűség szerint) nálad gyengébb embert, és még ezután neked áll feljebb?
Kérdező, azt írod, heteroszexuális vagy, tehát szerencsétlen csaj feltételezhette, hogy... Heteroszexuális vagy. Tehát a nőkhöz vonzódsz, tehát hozzá is, hiszen, mint az közismert, a transz nő pont ugyanolyan nő, mint az, akit születésekor is nőnek gondoltak.
Lehetnek neked preferenciáid a női nemen belül, és lehetnek olyan nők, akikhez nem vonzódsz, vagy akikkel nem akarsz szexuális kapcsolatba kerülni. De senkinek nem kötelessége kiszopnia a kisujjából, hogy te pontosan milyen kritériumokat állítottál fel magadban. Nem azt mondom, hogy ő nem lehetett volna okosabb, mert összehozhatta volna a sor olyasvalakivel is, aki nem áll meg egy ütésnél, és könnyen rosszabb vége lehetett volna az egésznek, de tudod: attól, hogy valaki nyitva hagyja az ajtaját, még nem rabolhatod ki büntetés nélkül.
Most ott tartunk, hogy kettőtök közül te követtél el bűncselekményt, és még neked áll feljebb, mert nem látott bele a fejedbe a másik. Nyilván itt nem tudjuk, milyen országban élsz, ezért nem tudhatjuk, mi lesz ebből, ha erre vagy kíváncsi, akkor keress fel egy ottani ügyvédet, ne az itthoni gyakorit. Pszichológust pedig mindenképpen keresd fel, mert ez az agresszív viselkedés képtelenné tesz a normális életre.
"hiszen, mint az közismert, a transz nő pont ugyanolyan nő, mint az, akit születésekor is nőnek gondoltak."
Most nem tudom, hogy ezt komolyan gondoljátok vagy csak inzultáltok ezzel. Remélem utóbbi, előbbi esetben kegyetlenül buták vagytok.
A nő puncival születik. Aki farokkal az férfi.
"Ha nő nőként identifikálódik, akkor nő."
Én meg akkor úgy érzem Orbán Viktor vagyok, tehát mentelmi jogom van.
"De senkinek nem kötelessége kiszopnia a kisujjából, hogy te pontosan milyen kritériumokat állítottál fel magadban"
Pn
"De senkinek nem kötelessége kiszopnia a kisujjából, hogy te pontosan milyen kritériumokat állítottál fel magadban"
Persze, de ő hazudott arról, hogy milyen nemű. Ha egyszer farokkal született, akkor férfi. Attól, hogy nőnek gondolja magát, még nem lesz az.
"De hogyhogy nem vetted észre,hogy valójában FÉRFI"
Nem látszott rajta, csak amikor kiderült hogy nincs puncija.
Országot direkt nem írtam, de egyébként megoldódott a probléma. Rámírt a tökös csaj, hogy folytassuk és nem jelent fel, ellenkező esetben azt hazudja hogy megerőszakoltam. Lementettem, aztán közöltem vele hogy zsarolásért följelentem ha folytatódik az ügy. Mire azt írta innentől nem ismerjük egymást és letiltott.
Amúgy szomorú, hogy meg van engedve, hogy ilyen szélhámosok másnak adják ki magukat, mint amik valójában. Sőt, egyesek szerint ez oké is és ha nem dugsz egy transzival akkor transzfób vagy. 🤔🤯
A helyi törvények szerint nem hazudott a neméről, ő nem vonható felelősségre. Ha feljelentett volna, akkor neked testi sértésért kellett volna felelni (a mértékétől és az adott országtól függően börtönbüntetés is járhatott volna érte).
Amúgy részemről úgy gondolom, hogy az teljesen rendben van, ha azután nem akarsz vele tovább randizni, miután kiderült, de megütni akkor is aljas és borzasztóan primitív dolog. Szerintem megérdemeltél volna minimum egy kis pénzbüntit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!