Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Számíthatok ez esetben valami...

Számíthatok ez esetben valami büntetésre? És a sértett?

Figyelt kérdés

Kérlek a rosszindulatú kommenteket mellőzzétek, ha meg kiröhögtök nem muszáj leírni.

Szóval 26 éves férfi vagyok, külföldön dolgozom, megismerkedtem egy nővel. Randiztunk kétszer, csók, ilyesmi volt. Aztán a következő alkalommal felmentem hozzá, orálisan kielégített, amikor viszont meg akartam dugni, kiderült hogy valójában pasi......

Én nem vagyok egy kirekesztő, meleg utáló ember, de itt felment bennem a pumpa és megütöttem.

Azt mondta hogy ezért a transzfób tettért ülni fogok. Azzal védekezik, hogy nem beszélem jól a nyelvet, voltak utalások, én nem vettem észre, de egyébként is ő jogilag nő, személyije szerint is. Látlelet vetetett, elég komoly sérülést okoztam a fickónak, miközben szerinte ő csak jót tett velem, mert nagyon élveztem. De akkor azt hittem igazi nő! A lelki sérüléssel senki nem foglalkozik ???

Tudom, hogy 26 évesen lehetett volna annyi eszem, hogy nem erőből, verekedéssel kell valamit megoldani, de olyan ködös lett minden, annyira utálatos lett számomra az az ember, hogy egyszerűen eljárt a kezem.

Mi lesz ebből segítsetek kérlek?

2022. jan. 7. 16:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 anonim ***** válasza:
100%

"attól eltekintve h ránézésre is látszott"

Megérkeztünk a gender kritikusok kedvenc frázisához. "Ránézésre is látszik". Akkor mit is kell pontosan megosztani?

A válasz egyébként:

3. Ez egy valóságsó, minden mesterkélt benne, mindenből és a semmiből is drámát és konfliktust próbálnak kreálni. Az egyetlen valódi etikai kérdés egy valóságsónál, hogy egyáltalán miért is nézi bárki is.

A briteknél most amúgy is menő a transzfóbia mióta egy gyermekkönyv szerző büfizett egy transzfóbat Twitteren.

2022. jan. 11. 15:45
 72/77 anonim ***** válasza:
100%

70: szerintem a harmadik opció, vagyis hogy egy végtelenül alattomos, az emberek érzelmeit pusztán pénzügyi érdekből kijátszó tévéműsort láttál.

Erkölcstelenül másztak magasabbra a transznemű emberek hátán taposva. Magyarországon a politikában látni hasonlóan alattomos propagandát az LMBTQ közösség ellen.

2022. jan. 11. 15:49
 73/77 anonim ***** válasza:
84%
Mintha csakis q mqyar tudomány mondaná igazat mindenről és külföldi kutatások hazudnak. Amúgy se tudtok az lmbtq ellen tenni semmit. Max diktatúrában. Kétlem h a szabadsagot feladatok vagy igen?
2022. jan. 12. 08:40
 74/77 anonim ***** válasza:
6%

"Mintha csakis q mqyar tudomány mondaná igazat mindenről és külföldi kutatások hazudnak"

A ballibek szerint csak a külföldi, azon belül is a liberális országok kutatásai igazak. Pedig a külföldhöz tartozik az orosz, a kínai is. :)

Bár Nem értem miért van így lenézve a magyar tudomány, Számos komoly sikert ért már el.

2022. jan. 12. 13:17
 75/77 anonim ***** válasza:
100%

Valóban, külföldhöz tartozik az orosz is. Kínában kommunizmus van és minden tanulmány át kell menjen a kormány rostáján, sőt nagyon gyakori, hogy a kormány manipulálja azokat tetszése szerint.

Linkelj egy orosz kutatást, ami egyértelműen téged igazol. Biztos vagyok benne, hogy nem fogsz találni. Hiába nem értenek vele egyet, a tudomány cáfolását nem lehet alátámasztani.

2022. jan. 12. 13:51
 76/77 anonim ***** válasza:
100%
#74: ha valami súlyos betegséged lenne, az oroszokhoz mennél-e műttetni magad vagy egy német klinikára. Ennyike.
2022. jan. 12. 13:53
 77/77 anonim ***** válasza:
100%

Bár nem tudom, melyik országról van szó, de a fizikai erőszakot mindenhol díjazzák a törvények.

A te lelki sérülésed alapja lehet egy polgári pernek, ha van kedved egy ilyen hót felesleges procedúrához, viszont a testi sértés egy büntetőjogi per tárgya.

S hogy mit csinálj? Vond le a konzekvenciát a történtekből!

2022. jan. 13. 22:45
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!