Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Az Ebayen árult parfüm, ami...

Az Ebayen árult parfüm, ami fele áron van mint a Douglasban, az ugyanúgy eredeti?

Figyelt kérdés

tegnap 18:36
 1/6 anonim ***** válasza:
67%
Nem mindegy? Az illata legyen jó. Mondjuk ebay-en nehezen tudod megszagolni.
tegnap 18:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ja eredeti, kb mint az aliexpresses rolex. A feltett kép ne zavarjon össze, az általában az eredeti cuccról van.
tegnap 18:41
 3/6 A kérdező kommentje:

Hát pont ezért nem mindegy, mert ha nem eredeti, akkor az illata se lesz jó.

Egyszer még régebben egy Los Angelesben lakó YouTuber mondta, hogy Ebayen vesz parfümöt, mert olcsóbb. És most látom, tényleg olcsóbb sokkal, fele áron is van. Na de ha egy gagyi műanyagszagú utánzat, akkor nem dobnám ki rá a pénzt.

tegnap 18:42
 4/6 anonim ***** válasza:
70%
Nézd, én ha iszok alkoholt, akkor csakis prémium minőségű, éppen ezért rohadt drága piákat veszek. Nem vagyok Krőzus, mégis simán megtehetem, hogy miért? A titok a minőségi mennyiségben van, ha csak harmad annyit vedelsz, akkor ugyan abba a büdzsébe belefér a háromszor drágább pia. A parfümmel is hasonló a helyzet, csakis azt venném meg, amit megszagoltam, és tetszik. Ha már spurkudsz, ajánlanám a magyar parfüm webshopokat, nagyon jó áron adják az árút, és garantáltan igazi. Ha nem ismered, akkor előzetesen megszagolni, és kiválasztani meg úgy tudod, hogy elmész egy nagyobb parfümériába, és ott szokott lenni minden márkásabb cuccnak illatmintája. megszagolod, tetszik, megjegyzed a nevét, és fél áron megrendeled a webshopban.
tegnap 18:56
 5/6 anonim ***** válasza:

Azt meg se tudod szagolni, esetleg a véleményeket tudod elolvasni.

Van utánzatbolt, ahol elvileg minőségibb darabokat tudsz venni, de a legcélszerűbb olyan helyre menni parfümöt venni, ahol meg tudod szagolni, vagy minimum valós vélemények vannak róla, pl. milyen tartós. Az se mindegy.

tegnap 19:48
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Volt ugyan abból a parfümből eredetim, és nagyon jó minőségű, szinte megtévesztésig hasonló hamisítványom is. Az üvegről nem mondtam meg hogy hamisítvány, talán mikroszkopikus eltérések voltak, a doboz icipicit fakóbb volt, de az se volt feltűnő, csak ha egymás mellett volt a kettő. Az illat eléggé hasonlított egymáshoz, de az eredeti sokkal szofisztikáltabb volt, kb mintha egy MP3 zenét hasonlítanál össze egy HIFI HI-RES nagyfelbontású zenével. A tartósság az gáz volt, a hamisítvány kb fél órát tudott, utána teljesen szétesett, az eredeti simán kibírt egy napot, és akkor is még kellemes volt az illata. Az illóolajokkal spórolnak a hamisítók, némelyik parfümösszetevő drágább az aranynál.
tegnap 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!