Igaz hogyha én játékfegyverrel berohanok a bankba és azt kiabálom hogy a bankrablás majd a következő mondatom az hogy csak vicc volt akkor jogilag ugyanúgy elkövettem a bankrablást és nyolc év börtön?
Figyelt kérdés
aug. 23. 08:45
A kérdező szavazást indított:
Igaz 8 év börtön
Nem ilyen esetben nem jár büntetés mert ez nem minősül bankrablásnak hanem csak vicc
15 szavazat
1/43 anonim válasza:
Simán ledurranthatnak ha van fegyveres őr. Meg is köszönik neki a jó munkáját.
2/43 A kérdező kommentje:
Engem a jogi része érdekel
aug. 23. 08:59
3/43 anonim válasza:
Mi van ha van ott egy szívbeteg nagymama, aki emiatt rosszul lesz? Félelmet kelthetsz másokban ezáltal, szerintem simán feljelenthetnek!
4/43 anonim válasza:
Igen igaz mert rád húzzák szerencsére.
5/43 anonim válasza:
Ha ennyivel meg lehetne úszni, akkor mindenki azt mondaná.
6/43 A kérdező kommentje:
Miután elrakta a pénzt?
aug. 23. 09:10
7/43 anonim válasza:
Valamilyen jogcímen biztos, hogy eljárást indítanának ellened, ha másért nem a nyugalom megzavarásáért, pánikkeltésért stb.
8/43 A kérdező kommentje:
Jó de engem az érdekel hogy lehetséges-e hogy ugyanaz jár érte esetleg enyhítő körülmény hogy senkit se lőttem agyon.
aug. 23. 09:26
9/43 anonim válasza:
Az biztos, hogy enyhébb büntetést kapsz, mintha agyonlősz valakit.
10/43 anonim válasza:
A priusz az priusz, nehéz lesz utána munkát találnod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!