Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Van egy nagyon komoly kérdésem...

Van egy nagyon komoly kérdésem: Ha megölök egy gyermeket abortusz előtt , akkor mi lesz a büntetésem?

Figyelt kérdés

Ez egy tényleg fontos kérdés és szeretnék rá rendes választ , ha valaki tud rá.

Szóval , tételezzük fel egy 8 hónapos terhes nő éppen abortuszra megy és miközben megy előugrok egy bokorból és megrúgom a hasát és ettől a gyermek meghal , ha ítéletet akarnak felettem hozni , akkor én gyilkosságot követtem el vagy , csak bántottam egy embert? Mi lehetne a büntetésem (az USA-ban és pl New Yorkban)?

2021. aug. 27. 19:20
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/152 A kérdező kommentje:

Nagyon jó kérdés. Nézd csak meg:

[link]

"mert szexelni merészelt? tényleg, hogy volt pofája" Védekezni ki fog?

Legalább megpróbálhatja felnevelni. Ki tudja mi lehet belőle? Lehet belőle lesz az új Albert Einstein.

"amúgy pasi vagy?" Héj ez nyugaton sértő. Mi van , ha transzvesztita vagyok? Vagy Nembináris? Ezt csak poénból írtam , egyépként Férfi vagyok.

2021. aug. 29. 22:57
 82/152 anonim ***** válasza:
87%

bocs de a kshnak inkább nem hiszek.

"Védekezni ki fog?" a szexelő pár? tudod a gumi ki tud szakadni. a gyógyszer se 100%

"Legalább megpróbálhatja felnevelni. Ki tudja mi lehet belőle?" statisztikailag még mindig inkább egy nélkülöző lelkibeteg koldus, mint Einstein.

"egyépként Férfi vagyok."

EGYÉBKÉNT elég nyilvánvaló. fel se fogod, mit jelent terhesnek lenni. fel se fogod, milyen baromi nagy változás egy nő életében egy gyerek. ez nem olyan, hogy gondolok egyet és 9 hónapon keresztül felborítom a hormonjaimat, fájdalmakat élek át, utána kialvatlanul létezek hónapok (éveken) keresztül, 3 évre kimaradok a munkából, utána se leszek a munkáltatók első választása, és az a gyerek mindig ott lesz. neked könnyű, ha nem tetszik a helyzet, lelépsz a francba. de egy anya nem tud.

2021. aug. 29. 23:08
 83/152 A kérdező kommentje:

" tudod a gumi ki tud szakadni. a gyógyszer se 100%" Valaki meg nem használ és utána elmegy abortuszra.

"statisztikailag még mindig inkább egy nélkülöző lelkibeteg koldus, mint Einstein." Nem biztos , hogy egy Einstein lesz , de lehet az lesz , hogy egy Einstein lesz és pl megoldja a szegények helyzetét. Megér kockáztatni.

"EGYÉBKÉNT elég nyilvánvaló. fel se fogod bla bla bla unalmas duma" Te meg sel sem fogod milyen , ha még megsem születtél és megülnek.

2021. aug. 29. 23:17
 84/152 anonim ***** válasza:
88%
Mert te tudod milyen nélkülöző lelkibetegnek lenni, akit nem szeretnek a szülei?
2021. aug. 29. 23:21
 85/152 anonim ***** válasza:
94%

"Valaki meg nem használ és utána elmegy abortuszra."

elenyésző az ilyen nők száma. az abortusz pénzbe kerül és nagyon megterhelő a szervezetnek

"Megér kockáztatni."

mekkora az esélye? 1 a 10 millióból? a 10 milliót meg te fogod eltartani?

"bla bla bla unalmas duma"

anyád is ugyanezeken ment keresztül. mondd meg neki is hogy az ő szenvedése is csak duma volt.

"Te meg sel sem fogod milyen , ha még megsem születtél és megülnek."

semmilyen, mivel az abortált magzat sose lesz érző lény

2021. aug. 29. 23:28
 86/152 A kérdező kommentje:

"mekkora az esélye? 1 a 10 millióból? a 10 milliót meg te fogod eltartani?" Még akár én is eltartanám , ahelyett , hogy megölöm. És mi van , ha okos lesz és kitalál egy gépet ami ellátja az összes ember a világon.

"anyád is ugyanezeken ment keresztül. mondd meg neki is hogy az ő szenvedése is csak duma volt." Anyukám nem volt lusta és nem ölt meg és végül szerzett egy jó gyereket aki segít neki és férjének.

"semmilyen, mivel az abortált magzat sose lesz érző lény" Nem érzi ezt tudom , de ha érezné akkor is megtennéd?

2021. aug. 29. 23:33
 87/152 anonim ***** válasza:
93%

"ha okos lesz és kitalál egy gépet"

ne haragudj de ilyen képzelgései egy buta embernek vannak. helyesen írni se tudsz. innentől én sajnos nem tudom komolyan venni az "érveidet"

"Anyukám nem volt lusta és nem ölt meg és végül szerzett egy jó gyereket"

tök mindegy hogy milyen ember lett belőled. a terhesség, a szülés és a gyereknevelés ugyanúgy megterhelő, fájdalmas, nehéz, drága és hosszú, akármilyennek nő fel a gyerek.

2021. aug. 30. 08:51
 88/152 anonim ***** válasza:
91%

"És mi van , ha okos lesz és kitalál egy gépet ami ellátja az összes ember a világon."

És mi van, ha tömeggyilkos lesz? Honnan tudod, hogy nem ő lesz a következő Hitler, Sztálin, Pol Pot?

2021. aug. 30. 09:06
 89/152 A kérdező kommentje:

"És mi van, ha tömeggyilkos lesz? Honnan tudod, hogy nem ő lesz a következő Hitler, Sztálin, Pol Pot?" Nem tudja senki és épp ez a lényeg , továbbá akkor lesz valakiből tömeggyilkos , ha magas pozicióba kerül.

"ne haragudj de ilyen képzelgései egy buta embernek vannak. helyesen írni se tudsz. innentől én sajnos nem tudom komolyan venni az "érveidet"" Már látszik , hogy kifogytál az érvekből és próbálsz megsérteni, innentől én sajnos nem tudom komolyan venni az "érveidet"

Ja , ha már nem tudok helyesen írni:

ne haragudj de ilyen képzelgései egy buta embernek vannak. helyesen írni se tudsz. innentől én sajnos nem tudom komolyan venni az "érveidet"

Hibák:Nem kezdted nagybetűvel a mondatokat és az utolsó mondatra végére nem tettél pontot. Képmutató balfácán

2021. aug. 30. 13:06
 90/152 anonim ***** válasza:
91%

mondja az aki sz-szel írta az azt, p-vel az egyébként... amúgy üdvözöllek az interneten, a nagybetűk és a mondatvégi jelek opcionálisak. ettől a helyesírásom még mindig mérföldekkel jobb mint a tiéd

"továbbá akkor lesz valakiből tömeggyilkos , ha magas pozicióba kerül."

na ekkora marhaságot mégis honnan vettél?

2021. aug. 30. 14:09
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!