Van egy nagyon komoly kérdésem: Ha megölök egy gyermeket abortusz előtt , akkor mi lesz a büntetésem?
Ez egy tényleg fontos kérdés és szeretnék rá rendes választ , ha valaki tud rá.
Szóval , tételezzük fel egy 8 hónapos terhes nő éppen abortuszra megy és miközben megy előugrok egy bokorból és megrúgom a hasát és ettől a gyermek meghal , ha ítéletet akarnak felettem hozni , akkor én gyilkosságot követtem el vagy , csak bántottam egy embert? Mi lehetne a büntetésem (az USA-ban és pl New Yorkban)?
Mi két különböző ember vagyunk a 63-assal :D
Csak mondom.
Amúgy meg pont azért legális annyira pici korában, mert még nem fejlődött ki az idegrendszere, nem érez fájdalmat. Ha megszületik, szerencsétlen körülmények közé, utána fog.
Ja , lehet vannak szerencsétlen körülmények , de nem hiszem el , hogy az évente megölt több millió magzat mind ezért halt meg.
Csináltak egy felmérést és e szerint nem minden abortuszt , csak orvosi vagy rossz jövő miatt csinálták , ez olyan mintha ircsuk ki az összes embert mert vannak nácik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!